8.6 uit  2459 reviews

D.I.O. Drogisterij & Parfumerie Michelle, Maassluis

Welkom bij D.I.O. Michelle! In het overdekte winkelcentrum in Maassluis ligt deze nette, gezellige drogist. Hier vind je alles voor je gezondheid, van vitamines tot kruidenthee. Als jij gezond en bewust leven belangrijk vindt, dan vind je hier alle producten die bij deze levensstijl horen. Kom langs en laat je adviseren door het klantvriendelijke team en je weet zeker dat je met een eerlijk en persoonlijk advies de deur uit gaat.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:12:00 - 17:30
Dinsdag:09:00 - 17:30
Woensdag:09:00 - 17:30
Donderdag:09:00 - 17:30
Vrijdag:09:00 - 21:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten

Bij D.I.O. drogist Michelle helpen ze je graag met alle vragen op het gebied van natuurlijk beter worden en natuurlijke schoonheid.

Zeer enthousiaste en kundige dames

In deze winkel werkt een enthousiast team, bestaande uit een drogist, drie assistent-drogisten, een drogist in opleiding en een zaterdagmedewerkster. Het zijn echte professionals die graag op de hoogte blijven van alle laatste ontwikkelingen op het gebied van gezondheid en schoonheid. Er is altijd wel iemand die een cursus volgt of workshop bijwoont. Omdat hun interesse ligt bij het verbeteren en genezen van gezondheidsklachten, maar dan met behulp van natuurlijke middelen, geven zij deze kennis graag aan je door. Voor ieder probleem is namelijk altijd wel een groene, verantwoorde oplossing te vinden, die even effectief, zo niet effectiever is.

Assortiment dat echt uniek is

In deze natuurdrogist vind je nog merken die je niet in andere drogisterijen vindt, zoals Solgar, Estee Lauder, Collistar en Dr. Hauschka. Nog een greep uit het assortiment: homeopathie, fytotherapie, suikervrije, glutenvrije en kleurstofvrije producten, honderden soorten kruidenthee, dierproefvrije huid-en haarverzorgingsproducten, spirituele cosmetica, snoep met alleen natuurlijke ingrediënten, reformartikelen en honing. Je kunt je ook tegoed doen aan allerlei lekkere drop. Iemand verrassen doe je met de cadeausets van Kneipp en Weleda. En is er een product niet te vinden in onze winkel, ze bestellen het hier meteen voor je!

Luisteren is een vak

Omdat het geven van advies het speerpunt is in deze winkel, is het belangrijk je oor goed te luister te leggen. Daarom wordt er hier nog alle tijd genomen om een praatje te maken. Dit team kent de klanten dan ook vaak persoonlijk. En zo weten ze vaak al eerder dan jijzelf bij welk product jij het meeste baat hebt. Een vertrouwensband is gewoon essentieel als het gaat om zoiets als je gezondheid. Door dit vertrouwen voelen klanten vaak minder schroom om hun probleem voor te leggen aan een drogist dan aan hun eigen huisarts.

Plezier in je werk

Brenda (drogist): “Dat je iedere dag mensen kunt helpen die met een gezondheidsklacht binnen komen, geeft een zeer bevredigend gevoel. Of dat je tips kunt geven waar klanten echt blij mee zijn, dat maakt je dag goed. Laatst was er een vrouw die niet wist wat er eigenlijk te krijgen was aan glutenvrije producten. We hebben haar de site van Holland Pharma laten zien en ze was verrast over zoveel glutenvrije producten. Toen hebben we samen een leuk assortiment voor haar dochter samengesteld. Maar wij zijn altijd met veel plezier in onze winkel bezig. We genieten ervan om acties te bedenken, zoals speciale klantenavonden met demonstraties, proeverijen en goodybags. Al deze aspecten maken het werk afwisselend en iedere dag weer uniek.”

Services

  • Open op koopzondagen
  • Gratis parkeren
  • Acties op Facebook

Aanvullende diensten in deze winkel: