We informeren je graag over onze maatregelen rondom het coronavirus. Ga voor alle informatie naar deze pagina.

8.6 uit  1378 reviews

D.I.O. Drogisterij & Parfumerie Marja, Middelstum

D.I.O. Drogisterij Marja in Middelstum is een begrip in het dorp en omstreken. Een moderne, gezellige winkel, van alle markten thuis. Je kunt er op je gemak winkelen en krijgt deskundig advies van gediplomeerde drogisten. Voor foto’s, een leesbril, de zonnebank, kantoorartikelen, speelgoed en een kaartje voor een evenement loop je binnen bij Marja.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:08:30 - 12:00 & 13:00 - 18:00
Dinsdag:08:30 - 12:00
Woensdag:08:30 - 12:00 & 13:00 - 18:00
Donderdag:08:30 - 12:00 & 13:00 - 18:00
Vrijdag:08:30 - 12:00 & 13:00 - 21:00
Zaterdag:08:30 - 16:00
Zondag:Gesloten

D.I.O. drogisterij Marja is een fantastische winkel waar je slaagt voor veel meer dan alleen je gezondheid en verzorging.

‘Zelf doen’ met de paplepel ingegoten

Eigenares Marja Jansma werkte tien jaar als apothekersassistente toen bij haar toch de ondernemerslust begon te kriebelen: ‘Ondernemen zit me in het bloed, mijn ouders hebben altijd een Doe-het-zelfwinkel gehad.’ Marja’s hart ligt bij de medische zorg en de zelfzorg. Ze besloot daarom de opleiding tot drogist te volgen, daarnaast haalde ze haar ondernemersdiploma. En zie: sinds 1991 is Drogisterij Marja een feit.

Drogist die geen ‘nee’ verkoopt

‘Ga naar Marja, die heeft alles!’ wordt wel gezegd. Inderdaad, het team van twee drogisten en een assistent-drogist probeert je op elk terrein te voorzien. Ook van de nieuwste producten die je gisteren voor het eerst op de reclame zag. Een kleine greep uit het assortiment: huidverzorgingsproducten van Zarqua, voedingssupplementen van New Care, HG reinigings- en beschermingsmiddelen voor het huis, luxe parfums, de duurzame producten uit D.I.O.’s eigen Madelieflijn en het hoogwaardige huismerk Idyl dat voor alles een voordelig alternatief biedt.

Hét adres voor praktische dagelijkse dingen

Voor veel andere dagelijkse dingen kun je ook bij Marja terecht. Nog gauw even op de foto voor je nieuwe paspoort, een leuke wenskaart, je kleren laten stomen, lekker naar de zonnebank. Voor zakelijke klanten zijn de kantoorartikelen en copy service een uitkomst. Kaartjes kopen voor een evenement en nog veel meer praktische zaken; het kan allemaal bij Marja. En staat er een nieuw seizoen of een vakantie voor de deur, dan organiseren Marja en naastgelegen kledingzaak steevast een themaweekend, je bent van harte welkom!

Persoonlijke hulp

Voor klanten is D.I.O. Drogisterij Marja een vertrouwde vraagbaak: ‘Mensen komen hier voor persoonlijke raad en daad. Hun probleem helpen oplossen, dat is onze drijfveer. Als we later van een klant horen dat ons advies zo goed heeft gewerkt, dan zijn wij altijd weer blij. Dat is waar wij het voor doen.’

Meest recente Facebook berichten van D.I.O. Marja

Aanvullende diensten in deze winkel: