Terugroepactie Bronchostop Direct Nacht 5 in 1. Klik hier voor meer informatie

8.6 uit  3758 reviews

Dieet Pro-shakes bevatten elk maar liefst 18 gram van een speciaal soort eiwit en slechts 79 kcal. Ze zijn namelijk nagenoeg koolhydraat-, vet- en suikervrij. Tegelijkertijd zitten Dieet Pro-shakes, die overigens ook wel ‘pro-dieet-shakes’ worden genoemd, boordevol vitaminen en mineralen. Denk aan de vitaminen B2, B3, B5, B6 en B12, die niet voor niets volop aanwezig zijn in die zgn. pro-dieet-shakes, want deze vitaminen helpen bij het vrijmaken van energie uit vet, koolhydraten en eiwitten.

Daarnaast bevatten pro-dieet-shakes o.a.:

  • Chroom om de bloedsuikerspiegel in balans te houden en dus de productie van het dikmakende hormoon insuline te beperken
  • Groene thee-extract dat de vetverbranding verhoogt
  • VitaCholine™, waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat deze stof bijdraagt aan een normale vetstofwisseling en het via de lever reinigen van het lichaam

Dit alles tezamen laat de inhoud van Dieet Pro-shakes typeren als een unieke formule.


Hoe werkt dit specifieke dieet met shakes?

Bij dit dieet met shakes blijf je verspreid over de dag eten. Dagelijks combineer je twee Dieet Pro-shakes met gezonde en eiwitrijke voeding, waardoor dit dieet met shakes goed vol te houden valt. Tevens is een voedingspatroon met Dieet Pro-shakes eenvoudig toe te passen, ook in een druk leven.


Maar, wat is dan nu het beste shake-dieet?

Wat voor jou het beste shake-dieet is, hangt natuurlijk helemaal af van jouw persoonlijke levensstijl en situatie en de daarbij behorende voedingsbehoeften, plus van je streefgewicht. Heb je bijvoorbeeld extra behoefte aan vezels, wil je een bepaalde eiwitsoort binnenkrijgen, of toch een beetje suiker?

Bij D.I.O. bieden we onder meer Atkins-, Weight Care-, Modifast-, Mattisson-, Yokebe- én Dieet Pro-shakes dus. Welke shake de beste dieet-shake is, valt dus niet 1,2,3 te zeggen. Wel kunnen we je aanraden bij het uitzoeken van de voor jou beste dieet-shake vooral op de ingrediëntenlijst te letten.

In onze drogisterijen kunnen we je uiteraard van een meer op het individu toegespitst advies voorzien.


Nog wat tips: