Davitamon Vitamine D Olie

Vitamine D voor kinderen.

-
+

Niet op voorraad

869
25ml

Geen voorraad

  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Davitamon

Glutenvrij Lactosevrij

Vitamine D is belangrijk bij de opbouw en behoud van sterke botten en tanden. Baby's en peuters hebben vaak extra vitamine D nodig. Bij kinderen in de groei vindt namelijk de opbouw van botten en tanden in een veel sneller tempo plaats dan na die tijd. In deze periode wordt de basis gelegd voor een goede ontwikkeling van stevige botten en de opbouw van een sterk gebit.

Vitamine D is belangrijk om calcium goed uit de voeding op te nemen en draagt bij aan een normale groei en ontwikkeling van de botten van kinderen

Inname van extra vitamine D3 wordt door de Gezondheidsraad aanbevolen voor kinderen tot 4 jaar (10mg), vrouwen vanaf 50 jaar (10mg), zwangere vrouwen (10mg) en voor mannen vanaf 70 jaar (10mg). Voor mannen met een donkere huidskleur wordt aangeraden om vanaf 50 jaar 10mg extra vitamine D per dag te nemen.

Baby's en kinderen van 0 tot 4 jaar: 10 druppels per dag, ongeacht het type voeding, gedurende het hele jaar. Kinderen vanaf 4 jaar die weinig buiten komen of met een donkere huidskleur: 10 druppels per dag gedurende het hele jaar.

  Beschrijving Soort
Bevat Pinda's AP

Anderen kochten ook

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.