8.5 uit  3299 reviews

DA + Mooi 't Centrum, Winterswijk

DA drogisterij & Mooi parfumerie ‘t Centrum in Winterswijk is de grootste en meest complete DA drogisterij van Nederland. Ondernemer Chantal Oortgiese en haar vaste team helpen de klant graag met alle vragen over gezondheid, lichaamsverzorging en gezonde voeding. Ook vind je hier een luxe Mooi Parfumerie.

Koopzondag: de laatste zondag van de maand van 13:00 tot 17:00.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:13:00 - 18:00
Dinsdag:09:30 - 18:00
Woensdag:09:30 - 18:00
Donderdag:09:30 - 18:00
Vrijdag:09:30 - 20:30
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:13:00 - 17:00

DA drogisterij & Mooi parfumerie ‘t Centrum is dé klantvriendelijke en ruim opgezette drogisterij met alles wat je nodig hebt om je fit, mooi en gezond te voelen. Laat je professioneel adviseren door het vriendelijke en ervaren team.

Luxe parfumerie met bekende merken

Zoals je van een uitgebreide drogisterij en luxe parfumerie mag verwachten, vind je in deze ruim opgezette winkel veel bekende merken om jezelf of een ander lekker mee te verwennen. Je slaagt hier o.a. voor de beautyproducten van Chanel, Dior, Clarins en Rituals. Op zoek naar voedingssupplementen of een heerlijk parfum? Het deskundige team van medewerkers helpt je om de juiste keuze te maken. Natuurlijk vind je in het schap ook volop producten met een vriendelijke prijs. Wat je budget ook is, je vindt hier zeker wat je zoekt.

Deskundig en persoonlijk advies

Geen dag is hetzelfde en dat maakt het vak voor Chantal en haar team zo aantrekkelijk. Ze vertelt: “Het advies dat we geven is altijd actueel omdat mijn medewerksters zich ontwikkelen door veel trainingen en cursussen te volgen. Met het opdoen van nieuwe kennis groeien de medewerkers uit tot specialisten op een bepaald gebied, zoals binnen de mooi-parfumerie of op het gebied van zelfzorg. We krijgen regelmatig complimenten of zelfs cadeautjes van klanten, die geven ons altijd een boost om door te blijven gaan”.

Vertrouwde service

Al ruim 50 jaar is drogisterij ‘t Centrum een begrip in de regio. Wat ooit begon als een lokale drogist is nu de grootste DA drogisterij & parfumerie van Nederland. Chantal: “Ondanks de grootte van de winkel ervaart de klant bij ons altijd persoonlijke service en een een hartelijke ontvangst. Dat is wat mijn team en ik altijd nastreven; iedere klant met een goed gevoel de winkel uit zien gaan. Of ze nu iets kopen of toch nog even verder kijken, we vinden een positieve winkelervaring heel belangrijk.”

DA Mooi ‘t Centrum: ook voor Eyelove brillen en schoonheidsspecialiste

Dankzij de ruime opzet vind je hier een heel compleet aanbod. Loop bijvoorbeeld ook eens binnen voor het afdrukken van foto’s of voor goede bril op sterkte van Eyelove. Dit brillenmerk staat voor scherp geprijsde, complete brillen op maat. Zonder afspraak kun je terecht voor een oogmeting en het uitzoeken van een montuur. Zin om eens goed te ontspannen? Er is een professionele schoonheidsspecialiste waarbij je direct een afspraak kunt maken. Je loopt na een behandeling als herboren de deur weer uit.

Social Media

  Volg DA + Mooi Winterswijk op Facebook

Aanvullende diensten in deze winkel: