8.6 uit  3837 reviews

DA + Mooi Saskia, Schiedam

Bij DA + Mooi Saskia kun je terecht voor professioneel advies met een glimlach. Hier vind je een uitgebreid assortiment met alles op het gebied van uiterlijke verzorging en gezondheid. Er is veel keuze uit bekende, luxe merken. De altijd gastvrije eigenaresse Saskia en haar team hebben passie voor het vak en delen hun kennis graag met de klant.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:09:00 - 17:30
Dinsdag:09:00 - 17:30
Woensdag:09:00 - 17:30
Donderdag:09:00 - 17:30
Vrijdag:09:00 - 17:30
Zaterdag:09:00 - 17:30
Zondag:Gesloten

DA + Mooi Saskia in Schiedam is een drogisterij en parfumerie met een groot assortiment voor elke portemonnee. Wees welkom en laat je professioneel adviseren door Saskia en haar team.

Drogist met ervaring

Saskia; “In 2012 heb ik de winkel overgenomen en na een grondige verbouwing is het nu helemaal naar mijn wens ingericht. Een nette en verzorgde winkel met veel cadeauhoekjes en een uitgebreid assortiment. Samen met mijn deskundige team, waarvan bijna iedereen in het bezit is van het vakdiploma drogist, sta ik met plezier klaar voor de klant."

Voor iedere portemonnee

In de regio weten mensen ons te vinden voor de luxe producten die we verkopen. Saskia: “Ik zie het als een uitdaging om naast het basisassortiment ook altijd luxere merken te hebben waarmee de klant zichzelf echt kan verwennen. Bij ons vind je bijvoorbeeld merken als Chanel, Dior, Estée Lauder, Clinique, Clarins en Rituals. We zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en willen op dat gebied niets missen. We geven persoonlijk advies op het gebied van huidverzorging en kijken welke make-up het best bij de wensen van de klant past."

Winkelbeleving en persoonlijk contact

De winkel is gevestigd in een winkelcentrum met veel andere enthousiaste ondernemers. Saskia: “In de omgeving staan we bekend om de hartelijke ontvangst die iedere klant bij ons krijgt. Of je nu gewoon even komt rondkijken of met een doel naar de winkel komt, iedereen is welkom en voelt dat ook. Leuk is dat veel klanten ons bij naam kennen en andersom. Het persoonlijke contact maakt dit werk steeds weer bijzonder en uitdagend. We parfumeren iedere klant bij het weggaan, dit maakt de winkelbeleving compleet."

Van a tot z

Stap zeker eens binnen als je op zoek bent naar een cadeau. Voor elk budget en voor dames én heren is hier iets moois te vinden. De winkel wordt tijdens feestdagen sfeervol aangekleed en er zijn inspirerende hoeken ingericht met wisselende seizoensproducten. Je krijgt hier altijd deskundig advies over gezondheid, lichaamsverzorging en medicijngebruik. Het enthousiaste, gediplomeerde team denkt graag mee met je mee.

Social Media DA Saskia

  Volg DA Saskia op Facebook

  Volg DA Saskia op Instagram

Icon mail   Inschrijven nieuwsbrief DA Saskia

Aanvullende diensten in deze winkel: