DA Flossdraad gewaxt

DA Flossdraad gewaxt 50m

-
+

Op voorraad

219
50m
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: DA

DA FLOSSDRAAD met was en fluoride verwijdert voedselresten en tandplak tussen tanden en kiezen. Beweeg voorzichtig de flossdraad op en neer langs de zijkanten van de tanden en kiezen. Gebruik steeds een nieuw stukje flossdraad. Spoel de mond goed na. De toegevoegde fluoride versterkt het tandglazuur. Bevat natriumfluoride.

GEBRUIK : Snijd een stuk flossdraad van 45 cm af, wikkel de einden om de middel- of wijsvingers. Beweeg voorzichtig de flossdraad heen en weer., van links naar rechts tussen de tanden tot iets onder het tandvlees. Wikkel na elke tand een nieuw stuk flossdraad om de vinger van de ene hand en wikkel het gebruikte stukje flossdraad om de vinger van de andere hand. Flos beide kanten van elke tand.

Sodium fluoride, pepermuntolie, wax

DA Flossdraad met was en fluoride verwijdert voedselresten en tandplak tussen tanden en kiezen. Beweeg voorzichtig de flossdraad op en neer langs de zijkanten van de tanden en kiezen.

Samenstelling
Sodium fluoride, pepermuntolie, wax

Gebruik
Snijd een stuk flosdraad af van ca. 45 cm, wikkel de einden om de middel- of wijsvingers.
Beweeg de flosdraad voorzichtig heen en weer, van links naar rechts tussen de tanden tot iets onder het tandvlees. Wikkel na elke tand een nieuw stukje flosdraad om de vinger van de ene hand en wikkel het gebruikte stukje flossdraad om de vinger van de andere hand. Flos beide kanten van elke tand.

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.