We informeren je graag over onze maatregelen rondom het coronavirus. Ga voor alle informatie naar deze pagina.

Vanwege enorme toename in bestellingen hebben wij vertraging opgelopen. Momenteel kan het ongeveer 2 werkdagen duren voordat jouw bestelling bezorgd wordt.

8.6 uit  2254 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie Yvonne, Eindhoven

In deze gezellige drogisterij maakt het deskundige personeel echt tijd voor de klant. Want persoonlijke aandacht staat hier nog hoog in het vaandel. Hier zijn ze sterk in voedingssupplementen en haar-en huidverzorging. Maar ook voor Eyelove brillen, een lekker geurtje of een cadeautje kun je hier goed terecht. Hoe dan ook, je loopt met een op maat gesneden advies de deur weer uit.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:09:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 18:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten

Bij DA drogisterij Yvonne zorgen de goed opgeleide vakdrogisten altijd voor een precies voor jou op maat gesneden advies.

Jongste zelfstandige drogist van Nederland

Toen onderneemster Yvonne Mollemans in 1997 haar drogisterij opende, was ze de jongste zelfstandige drogist van Nederland. Als 18-jarig hulpje begon Yvonne in een kleine drogisterij. Het werk beviel haar zo goed dat ze haar drogisterijdiploma’s ging halen. En al in datzelfde jaar, 1997, nam ze een drogisterij in Nederweert over. Nu runt ze samen met haar echtgenoot Jean-Paul Mollemans en hun 5-koppige team al jaren DA drogisterij Yvonne aan de Heezerweg in Eindhoven.

Heerlijk assortiment met extra’s

Drogisterij Yvonne staat bekend om de producten die je niet altijd bij andere drogisterijen vindt. Zoals de merken Louis Widmer, Collistar, Orthica en Sans Soucis. Maar ook Eyelove, een uitgebreide collectie moderne brillen. Je kunt hier zelfs gratis je ogen laten opmeten. Verder vind je hier het voordelige en steengoede DA huismerk. De groene en verantwoorde productenlijn van Erica. Cadeautjes worden hier feestelijk mooi ingepakt. Er is een schoenenherstel, stomerij en heerlijke geuren. En last but not least, is er een product niet op voorraad, dan zorgen ze er voor dat het de volgende dag in huis is.

Eerlijk advies

Eerlijkheid duurt het langst. Een eerlijk advies wordt altijd op prijs gesteld, en dat merk je. De klant komt terug omdat deze weet dat je betrouwbaar bent. Het team van Yvonne en Jean-Paul is goed opgeleid en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van gezondheid, verzorging en schoonheid. Ze volgen allemaal nascholingen en cursussen en houden de vakliteratuur bij. Omdat ze hier alle tijd nemen voor een praatje, kennen ze jou als klant vaak persoonlijk. Daarom kun je er van op aan dat je altijd met het beste advies de deur uitgaat; persoonlijk en toegespitst op jouw specifieke situatie.

Contact met de klant doet goed

Het contact met haar klanten vindt Yvonne het allerleukste van haar werk. “Als een klant tevreden de deur uitgaat, dan is mijn missie van die dag geslaagd,” zegt Yvonne. “Het geeft zo veel voldoening als je iemand echt kunt helpen met een gezondheidsklacht. En als ze later terugkomen om je daarvoor te bedanken, dan weet je dat je nuttig werk doet. Maar ook een make-uptip waar iemand blij van wordt, maakt mij gelukkig. En Jean-Paul, die heeft zijn passie helemaal gevonden in de verkoop van Eyelove brillen.”

Meest recente Facebook berichten van DA Yvonne

Aanvullende diensten in deze winkel: