8.6 uit  2372 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie van Rossum, Maartensdijk

Bij DA Drogisterij Van Rossum in winkelcentrum Maertensplein staat een professioneel team van gediplomeerde drogisten. Karin, Dianne en Manon zijn al vele jaren actief in de schoonheidssalon. Manon is behalve schoonheidsspecialiste ook visagiste, nagelstyliste en pedicure. Weet je niet precies wat je nodig hebt? Stap gerust binnen met je vraag en je krijgt altijd een gedegen advies.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:08:30 - 18:00
Dinsdag:08:30 - 18:00
Woensdag:08:30 - 18:00
Donderdag:08:30 - 18:00
Vrijdag:08:30 - 20:00
Zaterdag:08:30 - 17:00
Zondag:Gesloten

In deze moderne winkel geeft het team van gediplomeerde drogisten en schoonheidsspecialisten je graag advies over gezondheid, verzorging en visagie.

Derde generatie

Sinds 1990 is de zaak van Jannie van Rossum een DA Drogisterij, maar de winkel bestaat al sinds 1933: ‘De drogisterij komt uit de familie van mijn man. Zijn oma startte ooit met de verkoop van sigaretten en drogisterijartikelen. Daarna nam zijn vader de winkel over en sinds 1980 zette hij de zaak zelf weer voort. Ik ben jarenlang assistente geweest bij een apotheekhoudend huisarts en heb daar veel kennis opgedaan die mij tot op de dag van vandaag van pas komt. Inmiddels heb ik ook al jaren mijn drogisterijpapieren op zak.’

Alle topmerken

Natuurlijk heeft DA Drogisterij van Rossum het huismerk DA in huis met zeer hoogwaardige producten die net iets voordeliger zijn. In de Lancasterschoonheidssalon worden vanzelfsprekend producten van dit topmerk gebruikt, maar tot het pakket van A-merken behoren ook de producten van Joop, Calvin Klein, Jil Sander, Davidoff, Boss en Escada.

Actuele kennis

Zeer populair is de Make-up Ladies Night waar leveranciers van de grote merken acte de présence geven, aldus Jannie van Rossum: ‘Tijdens deze goedbezochte make-upworkshops hebben we altijd koffie of thee met wat lekkers en daarna een sapje en een hapje. Voor het bijhouden van onze actuele kennis laten wij ons elk jaar bijscholen. Wij volgen regelmatig trainingen over voedingssupplementen zoals Orthica en Solgar en gaan ook naar trainingen van bijvoorbeeld Louis Widmer en Lancôme.’

Eerlijk advies

De onlangs verbouwde DA Drogist van Rossum is een echte belevingswinkel. Niet in de laatste plaats omdat er ook woonaccessoires van Rivièra Maison te vinden zijn. Omdat het team veel klanten bij naam kent en op de hoogte is van hun persoonlijke situatie, gaan zij gerust even aan tafel zitten om samen een kopje koffie te drinken. Ook dan kunnen zij rekenen op een eerlijk advies omdat zij zich altijd serieus genomen voelen. Zelfs vragen die ze niet zo snel aan de huisarts durven te stellen, worden dan in vertrouwen besproken.

Social Media

  Volg DA Drogisterij & Parfumerie van Rossum op Facebook

Aanvullende diensten in deze winkel: