8.6 uit  2460 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie van Rixtel, Valkenswaard

DA Drogisterij & Parfumerie Van Rixtel ligt in het winkelcentrum de Belleman in Dommelen / Valkenswaard. Je kunt hier terecht voor bijzondere merken huid- en haarverzorging, make-up en gezondheidsartikelen. Hier liggen wekelijkse nieuwe producten in het schap. Kom binnen en laat je verrassen!

Wegens vakantie zijn wij van 12 augustus tot en met 15 augustus gesloten. Vanaf vrijdag 16 augustus helpen wij je graag weer verder.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:10:30 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 20:00
Zaterdag:08:30 - 17:30
Zondag:Gesloten

Bij DA Drogist Van Rixtel hangt een fijne, vertrouwde sfeer. Het deskundige personeel adviseert je graag over gezondheid, schoonheid en verzorging.

Een ervaren team

De eigenaars van de drogisterij zijn Rina en Robert van Rixtel. Zij zijn beide gediplomeerd drogist en hebben veel ervaring. Robert heeft een ondernemersdiploma behaald en was jaren werkzaam als commercieel werknemer bij een landelijk opererende fotozaak. Rina is al achtendertig jaar werkzaam in het vak en begon op haar zestiende met haar werk in een drogisterij. Zij vond het werk zo leuk dat ze het liefst een eigen drogisterij wilde beginnen. Die droom werd in 1995 werkelijkheid toen zij met Robert de drogisterij in Valkenswaard overnam. Roberts commerciële ervaring en Rina’s jarenlange ervaring in een drogisterij maken hen een goed team. Samen met drogist assistent Linsey staan zij nog steeds iedere dag vol enthousiasme in de winkel.

Altijd het juiste advies

Het personeel volgt regelmatig cursussen en nascholingen zodat zij op de hoogte blijven van de trends en de laatste ontwikkelingen. Zo krijg je als klant altijd actueel en passend advies en ga je met het juiste product de deur uit. Rina: “Wij geven zeer deskundig advies: of het nu gaat om vragen over zon- en huidverzorging, advies op het gebied van cosmetica of het vinden van de geschikte Eyelove bril. Daarnaast hebben wij goede contacten met de vertegenwoordigers van de fabrikanten en kunnen als dat nodig is altijd vragen om extra informatie.”

Een uniek aanbod van specialistische merken

Rina: “Wij verkopen veel specialistische merken. Zo hebben wij o.a. Rituals en Janzen verwenproducten. Gezicht- en lichaamsverzorging van Biotherm, Louis Widmer en de 100% natuurlijke lijn van Dr. Hauschka. Klanten die last van hebben psoriasis of eczeem kunnen terecht voor het merk Grahams uit Australië. Ook verkopen wij hebben wij veel professionele haarproducten van Keune, haarverf Toujours uit Italië en natuurlijk de originele Turkse Abzehk kappersgel en wax. Wij voeren ook professionele verbandmiddelen van Uriel uit Israël en de door tandarts geadviseerde mondverzorgingsproducten van Curaprox uit Zwitserland. Ook kunnen klanten bij ons terecht voor bijzondere artikelen die niet makkelijk verkrijgbaar zijn. Als een product niet in de winkel voorradig is, bestellen wij ze zonder extra kosten.”

Een breed assortiment

De drogisterij heeft een mooi assortiment luxe parfums. Ook verkopen zij bijzondere merken cosmetica zoals Pupa, John van G en Deborah. Maar je kunt er ook terecht voor specialistische merken supplementen zoals de natuurlijke vitaminen van Solgar, Golden Naturals en Newcare. Je kunt in de winkel altijd advies vragen over de artikelen.

Bekende gezichten

Rina: “Wij zijn een moderne drogisterij met de ‘ouderwetse’ service van een dorpswinkel. Klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij zijn oprecht begaan met onze klanten en hebben een vaste klantenkring. Omdat wij de mensen echt kennen kunnen wij ze goed adviseren. Sommige klanten kennen wij al hun hele leven. Vroeger kwamen ze binnen in de kinderwagen en nu lopen ze inmiddels zélf achter een kinderwagen.”

Social Media

  Volg DA Drogisterij van Rixtel op Facebook

Aanvullende diensten in deze winkel: