8.6 uit  2460 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie, Rucphen

Welkom bij DA Drogisterij & Parfumerie Rucphen. Deze veelzijdige winkel biedt een combinatie van drogisterij, Parfumerie en Readshop. In het dorp staan ondernemer Peter en zijn team bekend om het grote assortiment, de prettige sfeer en de altijd goede service. Loop binnen en laat je verrassen.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:08:30 - 20:00
Dinsdag:08:30 - 20:00
Woensdag:08:30 - 20:00
Donderdag:08:30 - 20:00
Vrijdag:08:30 - 20:00
Zaterdag:08:00 - 19:00
Zondag:09:00 - 18:00

Bij DA Drogisterij & Parfumerie Rucphen helpt het deskundige team je graag met goed advies over schoonheid, gezondheid en parfums. Ook vind je hier kantoorartikelen, boeken, huishoudartikelen, woonaccessoires en speelgoed. En er is een professionele schoonheidsspecialiste.

Een begrip in het dorp

Ruim 7 jaar geleden kwam er een mooi winkelpand vrij in het centrum van Rucphen en dat was voor Peter Mannien hét perfecte moment om zijn eigen winkel te openen. Peter:“Een ruim aanbod zoals wij dat voor ogen hadden was nog niet aanwezig in het dorp maar werd zeker wel gemist. Inmiddels zijn wij een DA drogisterij met een verrassend groot assortiment. De combinatie met onze speelgoedafdeling, huishoudartikelen en Readshop maakt dat de klant bij ons heel goed kan slagen. We zien veel mensen uit andere dorpen speciaal voor ons deze kant op komen. Dat is een extra motivatie om elke dag weer hard te werken.”

Breed assortiment met stomerij, Readshop en PostNL servicepunt

Wat de winkel uniek maakt is de combinatie van producten en diensten die je hier vindt. Wat je ook nodig hebt, grote kans dat je hier slaagt. En mocht je het niet direct vinden dan is het personeel zeer bereid om mee te kijken naar een alternatief. Of het product wordt zelfs apart besteld. Naast je aankopen uit het grote drogisterij assortiment kun je hier ook meteen je kleding laten stomen, een postpakket verzenden of afhalen én een kijkje nemen in de Readshop. Efficiënt winkelen dus, in deze nette en complete winkel.

Advies op maat

Een goede gezondheid is iets om zuinig op te zijn. Bij DA Drogisterij & Parfumerie Rucphen snappen ze dat en nemen de medewerkers altijd de tijd om een klant goed te adviseren. Peter: “Mijn collega’s zijn allemaal vriendelijk, sociaal en weten waar ze over praten. Van onze vaste medewerkers hebben er 6 een assistent- of drogistendiploma dus we hebben veel kennis in huis. Altijd leuk om naderhand te horen dat een klant erg tevreden was met ons advies.”

Leuke extra’s

Op zoek naar een mooi cadeau? Stap binnen voor de verse bloemen die je hier vindt. Prachtige boeketten staan elke dag weer voor de klant klaar, de winkel is zelfs 7 dagen per week geopend. Ook leuk; voor de aankleding van je huis vind je hier een collectie woonaccessoires in verschillende stijlen en er is een schoonheidsspecialiste voor extra verwennerij van de huid. Bijzonder is de feestelijke ladies Night die het team van DA Drogisterij & Parfumerie Rucphen 2 keer per jaar organiseert. Peter:“Tijdens deze avonden zijn er verschillende demonstraties, heerlijke proeverijen en afsluitend een grote loterij. Een leuke avond voor onze klanten.”

Social Media

  Volg DA Rucphen op Facebook

Aanvullende diensten in deze winkel: