8.5 uit  759 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie Richard, Rozenburg

Bij DA Richard ervaar je professioneel advies in een gastvrije sfeer. Je vindt hier een uitgebreid assortiment met alles op het gebied van uiterlijke verzorging en gezondheid. Ook is er ruime keuze in gezonde voeding, voedingssupplementen en vitamines.

Contact gegevens

  • DA Drogisterij & Parfumerie Richard, Rozenburg
  • Raadhuisplein 54
  • 3181 CE
  • 0181-216699
  • Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag:09:00 - 17:30
Dinsdag:09:00 - 17:30
Woensdag:09:00 - 17:30
Donderdag:09:00 - 17:30
Vrijdag:09:00 - 17:30
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten

Bij DA drogisterij Richard in Rozenburg vind je alles om je fit, mooi en gezond te voelen. Laat je professioneel adviseren door het vriendelijke team en stap altijd met het juiste product de winkel uit.

Persoonlijk advies en goede service

Ondernemer Richard Selhorst is sinds 2003 trotse eigenaar van de winkel die zijn naam draagt. Richard vertelt: “Er is afgelopen jaren veel veranderd in de branche. Waar alles steeds vluchtiger en onpersoonlijker lijkt te worden, focussen wij juist op advies op maat voor iedereen die bij ons komt winkelen. De klant kan altijd rekenen op aandacht en echt goede service. We denken mee, vragen door en komen zo tot het beste advies. Regelmatig horen we achteraf van klanten dat een product zo goed bevalt of dat onze tips echt hebben bijgedragen aan een betere gezondheid. Dat blijft fantastisch om te horen. We hebben niet voor niets een trouwe klantenkring, iedereen komt hier graag terug.”

Gezonde keuzes voor een energiek leven

Als je gezond en bewust leven belangrijk vindt, kom dan zeker eens langs bij DA Richard. Richard: “Mijn motivatie is om elke klant met onze producten een energieker en gezonder leven te geven. Naast dat ik gediplomeerd en gecertificeerd drogist ben, ben ik ook ervaren orthomoleculair specialist. Naast het basisassortiment hebben we daarom een groot aanbod voedingsmiddelen, voedingssupplementen en vitamines in verschillende prijs-categorieën. Deze producten kunnen veel betekenen voor onze klanten en daar geef ik dagelijks advies over. Gezondheid en duurzaamheid zijn belangrijke pijlers voor onze winkel en daar is het het assortiment zorgvuldig op aangepast. Zo vind je bij ons, als enige in de regio, de producten van Solgar.”

Cadeau’s voor klein en groot

Ben je op zoek bent naar een mooi cadeau om iemand eens goed in het zonnetje te zetten? Voor elk budget en voor dames en heren slaag je voor iets moois. Ook vind je hier originele en naar wens samengestelde babyshower pakketten. Een feest om te krijgen én om te geven! Richard: “We hebben een ruime collectie luxe parfums en make-up van bekende merken waar we met onze jarenlange ervaring goed over kunnen adviseren. De winkel wordt tijdens feestdagen sfeervol aangekleed en er zijn inspirerende hoeken ingericht met wisselende seizoensproducten.”

Extra’s voor de klant

Richard: “We zetten onze klanten graag in het zonnetje. Daarom organiseren we regelmatig klantenavonden. We doen ook vaak mee aan braderieën en staan we elk jaar in December op de populaire kerstmarkt. Via Facebook houden we onze bezoekers op de hoogte van nieuwe merken en mooie acties. Ook verloten we regelmatig luxe producten.”

Social Media

  Volg DA Richard op Facebook

Aanvullende diensten in deze winkel: