8.6 uit  1914 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie Pijl, Leeuwarden

Welkom bij DA drogisterij & parfumerie Pijl. In deze ruim opgezette winkel in Leeuwarden geven drogist Eldert Pijl en zijn team deskundig en eerlijk advies over alles om je mooi, gezond en fit te voelen. Ook kun je hier terecht bij de schoonheidsspecialiste en pedicure. Laat je verrassen door het complete aanbod en de prettige sfeer.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:09:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 18:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten

Bij DA drogisterij Pijl neemt het team van medewerkers alle tijd voor de klant. Je kunt hier terecht met al je vragen over gezondheid, beauty en lichaamsverzorging. Stap binnen en ervaar het deskundige advies zelf.

Gezondheidsadvies op maat

Eldert: “Klanten een passend advies geven, dat is altijd ons doel. We kunnen echt meerwaarde bieden door goed naar de wensen en eventuele lichamelijke klachten van de klant te luisteren. De zorg versoberd en dus weten mensen ons steeds vaker te vinden voor gezondheidsadvies. Zo organiseren we bijvoorbeeld gezondheidschecks en workshops. Het is altijd fijn en een beloning op ons werk om later terug te horen dat ons advies de klant echt verder heeft geholpen. Die extra stap zetten we graag.

De schoonheidsspecialiste en pedicure in Leeuwarden

Bij Drogisterij Pijl werken drogist, schoonheidsspecialiste en pedicure nauw samen. Dit levert een compleet aanbod op voor alles op beautygebied en huidverzorging. In de winkel vind je o.a. de luxe geuren van Boss, Paco Rabanne, CK en Marc Jacobs. Ook slaag je hier voor de cosmetica van Collistar en Pupa. Bij de schoonheidsspecialiste kom je helemaal tot rust tijdens één van de vele behandelingen. Laat je adviseren over de beste huidverzorging, geniet van een massage of vertroetel je voeten, om daarna weer als herboren naar buiten te lopen.

Fris, gezond en mooi

Je goed voelen én er goed uitzien, wie wil dat nou niet?! Eldert: “Bij ons vind je een ruime keuze is de categorieën: Gezond, Fris en Mooi. We hebben bij alledrie veel opties op 100% natuurlijke basis, iets waar veel vraag naar is. Merken als Solgar, Viridian en New Care passen daar heel goed bij. Sommige producten moet de klant zelf ervaren, we brengen daarom vaak make-up aan om te laten zien hoe iets staat. Ook informeren we altijd over welk product het best is en waarom. De juiste koppeling van de behoefte van de klant met de specifieke kenmerken van een product en dit overbrengen aan de klant vind ik heel belangrijk”.

Actuele kennis delen met de klant

Eldert: “Zeer populair zijn onze beauty workshops. Tijdens deze bijeenkomsten leren we onze klanten alles op het gebied van make-up en gezichtsverzorging. Er is dan veel tijd voor advies op maat. Ook zijn we actief op Facebook, hier inspireren en informeren we de klant en laten we zien welke producten zijn toegevoegd aan ons assortiment. Voor het bijhouden van onze kennis volgen we regelmatig bijscholing. Zo is ons advies altijd gebaseerd op actuele informatie.

Social Media

  Volg DA Pijl op Facebook

Aanvullende diensten in deze winkel: