8.6 uit  2432 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie Mark, Lieshout

Welkom bij DA Drogisterij & Parfumerie Mark aan de Dorpsstraat in Lieshout. Er zijn soms van die winkels waar je met plezier naar binnenstapt, ook al kom je er misschien voor iets serieus. Dit is zo’n winkel. Waarom? Omdat je vriendelijk wordt begroet, goed wordt geholpen en omdat je waar krijgt voor je geld.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:09:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 18:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten

De betrouwbare vakdrogist die net dat extra stapje zet om je te helpen.

Eigen plek voor persoonlijk advies

Mark Lommen is drogist en eigenaar van DA Drogisterij &Parfumerie Mark. ‘In lijn met de persoonlijke benadering van klanten, heet de winkel gewoon Mark. Mensen weten meteen naar wie ze kunnen vragen’, vertelt hij. ‘Na de detailhandelsschool heb ik in een fotospeciaalzaak gewerkt. Daar raakte ik besmet met het winkelvirus; ik wilde een eigen winkel. Liefst een waarin ik mensen een op een zou kunnen adviseren. Toen er in Lieshout behoefte was aan een drogisterij, was de keuze snel gemaakt.’

Meer dan het standaard assortiment

Lieshout is klein, het assortiment van DA Mark groot. Heb je een gevoelige huid of ben je allergisch en op zoek naar de geschikte verzorging en make-up? Vaak worden natuurlijke producten zonder allergenen goed verdragen. Zoals Dr. Hauschka, Zarqa, Erica en Grahams. Bij DA Mark vind je ook veel op het gebied van gezonde en volledige voeding. Reformproducten en vitaminen, plus de voedingssupplementen van Solgar, Orthica, Arkopharma, New Care, AOV en NOW. Naast dit alles is er natuurlijk het betrouwbare DA assortiment met reguliere medicijnen en de verzorgingsproducten van het eigen huismerk DA.

Cadeautjes en praktische lokale services

Behalve drogisterij en parfumerie is DA Mark in Lieshout ook het adres voor foto’s, loterijen en DHL-pakketten. En een leuk cadeautje vind je hier altijd. Van een lekkere bad & douchecrème of bijzondere parfum tot wierook en geuroliën. Tijdens de ladies nights en demo-avonden word je heerlijk in de watten gelegd en krijg je alle gelegenheid om kennis te maken met nieuwe producten.

Waar we het voor doen

‘Tevreden klanten is waar het ons om gaat. Mensen die met een probleempje zaten en na een goed advies weer opknappen of zich beter voelen, daar krijgen wij elke keer weer energie van’, vertelt Mark. ‘We werken met een vast team van twee drogisten en een assistent-drogist die ook visagiste is. We zijn allemaal gediplomeerd en volgen bijscholingen en cursussen van leveranciers. Die kennis geven wij graag door in een gedegen advies aan een klant.’

Social kanalen DA Mark

  Volg ons op Facebook

@  Inschrijven DA mark nieuwsbrief

Aanvullende diensten in deze winkel: