8.6 uit  2460 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie Marieke, Denekamp

Welkom bij DA Drogisterij & Parfumerie Marieke in Denekamp, vlakbij de supermarkten en andere winkels op de gezellige Eurowerft. Hier weten de medewerkers raad met elke vraag, zij hebben jaren ervaring in de drogisterij en farmacie. Op de planken in deze moderne drogisterij pronkt een groot en veelzijdig assortiment.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:09:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 20:00
Vrijdag:09:00 - 18:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten

De gezellige dorpsdrogist die je persoonlijk een professioneel adviseert.

Iets voor zichzelf, maar wat?

Eigenaresse en drogist Marieke Metternich werkte met plezier in de farmacie. Toch was er altijd dat gevoel dat ze ‘iets’ voor zichzelf wilde beginnen. Maar wat precies, dat wist ze niet. Wel had ze in het verleden de opleiding tot drogist gevolgd. Marieke: ‘Ineens was daar de mogelijkheid om een bestaande drogisterij over te nemen. Ik heb de sprong gewaagd en nooit een moment spijt gehad. Want hier is elke dag anders. Van het contact met klanten krijg je energie. Het is erg gezellig bij ons in de winkel en we vormen met z’n vijven een geweldig team.’

Assortiment dat past bij de klanten

‘Steeds meer mensen zijn gericht op lifestyle en voeding’, vertelt Marieke. ’Je vindt bij ons daarom een aantal reformproducten, een breed assortiment voedingssupplementen en we richten ons op fytotherapie, de kracht van de kruidengeneeskunde. Ook hebben we de mooie huidverzorgingslijn van Zarqa, parabeen- en parfumvrij’. Verder hebben wij onder meer de huidverzorging van Therme en heerlijke luxe geuren zoals Givenchy, Paco Rabanne, Kenzo en Hugo Boss. Maar we hebben ook de beautyproducten van Collistar in ons assortiment. DA's eigen merk, van hoge kwaliteit en net iets voordeliger, wordt door klanten erg gewaardeerd.

Kundig team

In het team van DA Drogisterij & Parfumerie Marieke werken drie drogisten en twee verkoopmedewerksters. Ervaren en goed opgeleide mensen die zich voortdurend bijscholen. Tel daarbij op Mariekes farmaceutische achtergrond en je weet dat je bij DA Drogisterij & Parfumerie Marieke in zeer goede handen bent.

Personal touch

‘Het persoonlijke advies is waar het ons om gaat’, aldus Marieke. ‘Mensen komen voor een praatje, voor een leuk cadeautje of voor een advies. Daar nemen wij de tijd voor. Wij willen dat mensen een goed en tevreden gevoel hebben als ze bij ons de deur weer uitgaan.’

Social Media

  Volg DA Marieke op Facebook

Aanvullende diensten in deze winkel: