8.6 uit  2462 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie Kerssies, Zwolle

DA Drogisterij & Parfumerie Kerssies ligt tegen het centrum van Zwolle aan. De gratis parkeergelegenheid voor de deur nodigen de klant uit om een kijkje in de winkel te nemen. Je vindt er alles op het gebied van schoonheid en gezondheid. Kom langs en laat je verrassen.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:09:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 18:00
Zaterdag:09:00 - 18:00
Zondag:Gesloten

Bij DA Drogist Kerssies krijg je altijd het juiste advies. Je kunt hier terecht met al je vragen op het gebied van gezondheid, schoonheid en verzorging.

Gezellig naast de supermarkt

De eigenaars van de DA drogisterij zijn Ronald en Liesbeth Kerssies. Ronald is ook eigenaar van de Jumbo supermarkt in dezelfde passage. Liesbeth: “Ik heb mijn drogisterij diploma gehaald voor de supermarkt, waar ik eerst werkzaam was. Later kwam de mogelijkheid om een drogisterij naast de supermarkt te openen en zo zijn wij hier begonnen.” Samen met twee assistent drogisten en een hulpkracht staat zij in de winkel.

Deskundig advies

Liesbeth: “Deskundigheid en aandacht voor de klant staan hier centraal. We willen de klant altijd goed adviseren; of het nu gaat om een dagcrème, een Eyelove bril of om advies over medicatie. In onze winkel werkt personeel met veel ervaring in het vak. Er is altijd een gediplomeerd iemand aanwezig en indien nodig bellen wij onze vertegenwoordigers voor advies. Klanten tevreden de deur uit zien gaan is onze grootste motivatie. Regelmatig komen mensen terug en vertellen ons hoe blij ze zijn met het gegeven advies en de producten uit onze winkel.”

Uitgebreid assortiment

De drogisterij biedt een uitgebreid assortiment van artikelen op het gebied van gezondheid en uiterlijke verzorging en onderscheidt zich door hun verkoop van bijzondere merken. Denk bijvoorbeeld aan de dermatologische huidverzorging van Louis Widmer, de cosmetica van Pupa en de hoogwaardige supplementen van Orthica, New Care en Golden Naturals. Ook worden er feestartikelen van Nijntje, Ty en Little Dutch verkocht: het perfecte cadeau voor het vieren van de geboorte van een jongen of meisje.

Op zoek naar een Eyelove bril in Zwolle?

Op zoek naar een (zonne)bril op sterkte? Bij DA drogisterij Kerssies kun je ook terecht voor Eyelove brillen. Zij verkopen de mooiste monturen brillenglazen van hoge kwaliteit en bieden een perfecte service. Kom langs voor een oogmeting!

Aanvullende diensten in deze winkel: