We informeren je graag over onze maatregelen rondom het coronavirus. Ga voor alle informatie naar deze pagina.

Vanwege enorme toename in bestellingen hebben wij vertraging opgelopen. Momenteel kan het ongeveer 2 werkdagen duren voordat jouw bestelling bezorgd wordt.

8.6 uit  2254 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie Gramsbergen, Gramsbergen

Bij DA Gramsbergen heerst een gemoedelijke sfeer. Iedereen voelt zich er daarom op zijn gemak. Je kunt hier rekenen op persoonlijke aandacht en goed opgeleid personeel. Het winkelteam is op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van schoonheid, verzorging en gezondheid. Dus, welke vraag je ook hebt, je gaat altijd met een op maat gesneden advies de deur weer uit.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:08:30 - 12:30 & 13:00 - 17:30
Dinsdag:08:30 - 12:30 & 13:00 - 17:30
Woensdag:08:30 - 12:30 & 13:00 - 17:30
Donderdag:08:30 - 12:30 & 13:00 - 17:30
Vrijdag:08:30 - 12:30 & 13:00 - 17:30
Zaterdag:08:30 - 12:30 & 13:00 - 17:30
Zondag:Gesloten

In deze gezellige drogisterij zijn ze op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van schoonheid, verzorging en gezondheid.

Jarenlange kennis en ervaring

Supermarkt eigenaar Henry Alfring heeft in het leegstaande pand tegenover zijn PLUS supermarkt op 1 juni 2016 een DA drogisterij & parfumerie geopend. In deze gezellige drogisterij staat nu een team van enthousiaste dames die hart hebben voor hun vak. Drie gediplomeerde drogisten en een verkoopster in opleiding, onder leiding van bedrijfsleidster Marieke. Zij werkt al sinds 1996 in de drogisterijwereld en heeft inmiddels een schat aan ervaring en kennis opgebouwd.

Anders dan anders

De DA drogisterij staat erom bekend dat ze producten verkoopt die je niet altijd bij andere drogisterijen vindt. Zoals de merken NewCare, Louis Widmer, Weleda en John van G. Ook hebben ze hier veel kennis over natuurlijke producten. DA denkt ook aan de kleintjes. Het DA huismerk biedt voor veel A-merken een voordelig en kwalitatief hoogwaardig alternatief. Maar ook van het mooi inpakken van cadeautjes maken ze hier een feestje.

Een advies waar je mee thuis kan komen

Gedegen advies, gegeven door professioneel opgeleide medewerkers, dat is een van de speerpunten van elke DA drogisterij. Zo ook hier. De dames volgen voortdurend cursussen en bijscholing, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Ze luisteren goed en denken met je mee, daardoor krijg jij een advies dat precies op maat gesneden is. Hier is alle tijd om een praatje te maken, zodat ze de klant goed leren kennen. En omdat ze hun klanten persoonlijk kennen, weten ze vaak nog eerder dan jijzelf welk product jij nodig hebt.

Waardering van de klant motiveert

Het is de waardering die het meeste motiveert in dit werk. “De mooie momenten zijn als klanten vertellen dat ze zich beter voelen door een advies of product dat je gegeven hebt, ook nadat ze zonder resultaat bij een huisarts zijn geweest,” zeg Marieke. “Laatst kwam een vrouw in de winkel om ons namens haar man te bedanken voor het adviesgesprek dat we hem hadden gegeven. Hij was er blijkbaar zo van onder de indruk dat hij het thuis tegen zijn vrouw heeft verteld. Dat maakt dat wij dag in dag uit met veel plezier ons werk doen.”

Social Media

  Volg DA Gramsbergen op Facebook

Aanvullende diensten in deze winkel: