Terugroepactie Bronchostop Direct Nacht 5 in 1. Klik hier voor meer informatie

8.6 uit  3757 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie Gerro & Esther, Volendam

In het immer gezellige Volendam vind je DA drogisterij Gerro & Esther. Een drogisterij waar ze nog echt tijd voor je maken en waar ruimte is voor een praatje. Vandaar dat ze hun klanten hier vaak persoonlijk kennen. Klanten weten dat de professioneel opgeleide dames altijd antwoord weten op welke vraag dan ook. En dat je dus met een op maat gesneden advies de deur weer uitgaat.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:09:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 18:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten

Bij DA drogisterij Gerro & Esther kun je rekenen op gedegen advies, een verrassend assortiment en specialisten op het gebied van schoonheid, visagie en huidverzorging.

Met de paplepel ingegoten

In 1980 openden de ouders van Esther een drogisterij in Volendam. Esther stond al vroeg in de winkel van haar ouders. Als veertienjarige hielp ze al na school en in de vakanties. Eigenlijk wist Esther meteen dat ze nooit meer iets anders wilde doen. In 2001 nam ze samen met haar man Gerro de winkel over. Twee jaar later breidden ze de drogisterij uit en ook nu nog blijven ze steeds vernieuwen. Ze hebben net een verbouwing achter de rug om de winkel een nog luxere uitstraling te geven.

Kennis en specialisten in huis

Het vijfkoppige team bij DA drogisterij Gerro & Esther is professioneel opgeleid. Zij volgen nascholing, doen cursussen en houden alle vakliteratuur bij. Zij zijn dus altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van schoonheid, verzorging en gezondheid. Maar er is meer. Hier krijg je ook uitgebreid advies van een schoonheidsspecialiste, een visagiste en een specialist in acne. Een gratis huidadvies of een compleet make-upadvies , wie wordt daar nou niet blij van?

Wisselend assortiment

In deze drogisterij vind je producten die je niet altijd in andere drogisterijen vindt. Naast de 16.000 reguliere drogisterijproducten is er ook het voordelige en ijzersterkte huismerk DA en een keur aan groene, verantwoorde producten. Maar hier vind je ook speciale merken, zoals Rituals, Make Up Studio, Victor & Rolf en Newcare. En wat te denken van de heerlijke geurkaarsen van Woodwick, of de bruisballen van Bomb? En vergeet niet de professionele kappersproducten en de luxe geurtjes. Hier wordt het assortiment voortdurend vernieuwd. Zo blijft het avontuurlijk winkelen!

Al luisterend beter advies geven

“Ons team staat al heel lang in onze drogisterij en is dus bekend bij de meeste Volendammers,” zegt Esther. “Wij hebben vaak een persoonlijke band met onze klanten. Dat komt ook omdat we altijd goed luisteren; een vak apart. Alleen als je echt goed luistert, kun je een goed advies geven. Dat we goed zijn in advies geven blijkt wel uit onze grote kring vaste klanten. Maar ook als een klant eens niet tevreden is met een advies, dan lossen we dit altijd op een manier op zoals je zelf ook geholpen zou willen worden.”

Bijzondere services

  • Gratis parkeren
  • Schoonheidsspecialiste
  • Luxe parfumerie

Social Media

  Volg DA Drogisterij & Parfurmerie Gerro & Esther op Facebook
Aanvullende diensten in deze winkel: