8.5 uit  3298 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie Fredriek, Nijverdal

DA Mooi+ Fredriek ligt in het winkelhart van Nijverdal. In deze drogisterij vind je naast een uitgebreid assortiment op het gebied van gezondheid en schoonheid ook een Rituals- en een Eyelove shop. Kom langs en laat je verrassen!

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:10:30 - 17:30
Dinsdag:09:00 - 17:30
Woensdag:09:00 - 17:30
Donderdag:09:00 - 21:00
Vrijdag:09:00 - 17:30
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten

Bij DA Mooi+ Fredriek liggen de mooiste merken in het schap. Het ervaren personeel helpt je graag bij het vinden van het juiste product.

Al 27 jaar in het vak

De eigenaar van de drogisterij is Jan van Benthem: “In 1991 ben ik samen met mijn vrouw Fredrike een drogisterij in Hellendoorn begonnen: Fredrike als schoonheidsspecialist en ik als drogist. Nu, 27 jaar later, hebben wij twee mooie winkels in Hellendoorn en Nijverdal. Samen met onze medewerkers staan wij nog steeds met veel plezier in de winkel. We maken er elke dag weer een feestje van. Het blijft bijzonder om klanten te helpen en ze het juiste advies te geven.”

Een deskundig team

Jan: “Ons team bestaat uit zeven specialistische werknemers, waaronder vakdrogisten, schoonheidsspecialisten, verkoopmedewerkers en een assistent drogist. Wij vinden het belangrijk om onze kennis up-to-date te houden en scholen ons regelmatig bij. Jaarlijks volgen wij diverse cursussen om onze kennis uit te breiden. Wij geven eerlijk en oprecht advies op elk vlak. Omdat ons team veelzijdig is en veel ervaringen heeft kunnen we elke klant deskundig adviseren.”
Eyelove en Rituals shop

Jan: “Wij hebben een Mooi+ assortiment met bijzondere merken cosmetica en parfumerie. Denk aan luxe merken als Lancome, Clarins, Clinique, Collistar en Louis Widmer. Daarnaast hebben wij een Rituals-shop en een Eyelove shop-in-shop. Je kunt bij ons terecht voor de mooiste Eyelove brillen en advies op maat. Ook bieden wij een breed assortiment op het gebied van sportvoeding met merken als Maxim, Born, Squeezy en Ote."

Beauty School

DA Mooi+ Fredriek organiseert twee keer per jaar een VIP-avond en geven tijdens die avond de workshop Beauty School. Jan: “Tijdens de workshop leer je onder begeleiding van een Mooi+ beautyspecialist welke huidverzorging, make-up en parfum het best bij jou past. Je kunt de Beauty School ook als een gezellig avondje uit met vriendinnen of collega’s doen. Via onze website kun je je met een groep vrienden aanmelden en de workshop eventueel uitbreiden met een High Tea of High Cheese.”

Social Media

  Volg DA Drogist Fredriek op Facebook

Aanvullende diensten in deze winkel: