Door extreme Black Friday drukte kan het zijn dat je pakketje later bezorgd wordt dan gepland.

8.6 uit  3639 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie Drunen, Drunen

Welkom bij DA Drogisterij Drunen, de vertrouwde kwaliteitsdrogist voor Drunen en omstreken, gelegen in het dorp naast de Jumbo. Eigenaar Franca werkte 30 jaar lang in een apotheek. Je krijgt bij haar dan ook vakkundige adviezen zoals je die niet overal kunt verwachten. Over je geneesmiddelen, gezondheid en verzorging. Ook voor professioneel manicure- en make-upadvies kun je hier terecht.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:09:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 18:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten

Bij DA Drogisterij Drunen hebben ze bovengemiddelde kennis, een groot en divers assortiment en altijd een persoonlijk advies.

Terug naar de kern

Eigenares Franca van Mourik vertelt hoe zij destijds de beslissing nam: ‘Na ruim dertig jaar in de apotheek te hebben gewerkt, eerst als assistente en later als bedrijfsleidster, was het tijd om terug te gaan naar de kern: mensen helpen om hun gezondheid terug te krijgen of te behouden. Op de manier die mensen nodig hebben; met persoonlijke aandacht, een individueel advies. Hun waardering is onze drijfveer.’

Veel meer dan het standaard assortiment

Bij DA drogisterij Drunen vind je voor alledaagse aandoeningen meerdere oplossingen; een drogist of assistent-drogist legt je de verschillen uit. Zij zijn daarnaast goed thuis in voedingssupplementen, juist ook ter preventie van gezondheidsklachten. In deze winkel vind je een ruim reform-assortiment en heerlijke verzorgingsproducten. Een greep uit de merken: Collistar, Louis Widmer en natuurlijk de hoogwaardige, net iets voordeliger producten van het DA huismerk. En Erica, de betaalbare groene variant op de A-merken. Verder is er een uitbreiding van assortiment met boeken, tijdschriften, wenskaarten, postzegels, speelgoed en kantoorartikelen.

Make-overs, manicure

Een winkel waar altijd leven is. Handig gelegen aan het parkeerterrein, met allerlei aanvullende services:
- er zijn regelmatig visagistes in huis voor make-overs
- manicure's advies
- twee keer per jaar zijn er VIP-avonden met demonstraties en proeverijen.

Maatwerk

Bij DA Drunen werken drie drogisten en drie assistent-drogisten, een van hen is ook schoonheidsspecialiste. Je krijgt persoonlijk advies. Franca: ‘Klanten komen regelmatig vertellen dat ons advies goed heeft uitgepakt. Laatst een mevrouw die jaren heeft rondgelopen met een terugkerende koortslip. Na ons advies voor een voedingssupplement is de beginnende koortslip binnen een paar uur weg. Ook ons advies voor een supplementkuur bij een blaasontsteking, in plaats van antibiotica, wordt altijd erg gewaardeerd.’

Meest recente Facebook berichten van DA Drunen

Aanvullende diensten in deze winkel: