8.6 uit  3229 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie Drachten, Drachten

Welkom bij DA Drogisterij & Parfumerie Drachten, in het nieuwe winkelcentrum van de wijk De Drait. Deze goed verzorgde wijkdrogist staat bekend om zijn toegewijde medewerkers en de grote verscheidenheid aan producten. Van voedingssupplementen tot heerlijke parfums. Op elk gebied van het assortiment is iemand van het team expert. Je krijgt een persoonlijk en gedegen advies.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:08:30 - 18:00
Dinsdag:08:30 - 18:00
Woensdag:08:30 - 18:00
Donderdag:08:30 - 18:00
Vrijdag:08:30 - 20:00
Zaterdag:09:00 - 17:30
Zondag:Gesloten

In deze moderne winkel vind je een team van vakbekwame drogisten en visagisten die je graag advies geven over gezondheid, verzorging en schoonheid.

Dit wilden we altijd al

In winkelcentrum De Drait bleek nog behoefte te zijn aan uitbreiding: ‘Altijd al hadden wij de wens om zelfstandig ondernemer te worden. Wij waren in het bezit van een vakdiploma en zijn de uitdaging aangegaan, op 1 juli 1993 zijn we gestart.’ Tot op de dag van vandaag staat er een drogisterijbedrijf waar ze jou als klant centraal zetten, waar ze met hun tijd meegaan en waar je niet alleen klanten uit de wijk maar bezoekers uit de hele omgeving aantreft.

De goede merken.

Naast de reguliere producten die je bij een drogisterij en parfumerie verwacht, vind je bij DA Drogisterij & Parfumerie Drachten een groot assortiment hoogwaardige voedingssupplementen. Hier kun je bijvoorbeeld Solgar krijgen. Verder vind je er onder meer de beautyproducten van Juvena en Collistar en de klassieke geuren. Ook voor een mooie tas, shawl en de prachtigste sieraden slaag je hier. Natuurlijk vind je in deze winkel het vertrouwde DA-huismerk met zeer hoogwaardige producten die net iets voordeliger zijn. En de prachtproducten van Erica, het duurzame alternatief van DA.

Veel extra’s

Als wijkwinkel kent DA Drogisterij & Parfumerie Drachten zijn klanten goed en dat levert jou veel comfort op. Ze gaan altijd voor je op zoek naar het beste product, desnoods halen ze het speciaal voor je in huis. Als klant geniet je bovendien regelmatig van allerlei leuke acties, die ze ook op Facebook aankondigen.

Gediplomeerd en klantgericht team

Het professionele en hechte team van DA Drogisterij & Parfumerie Drachten helpt je graag. Als wijkwinkel hebben ze veel terugkerende klanten. Die komen ook terug om te bedanken voor de goede raad. Een jonge vrouw kwam bij ons met een gehavend gezicht door littekens van glasscherven. Op ons advies ging ze Biodermal Littekencrème gebruiken. Een aantal weken later kwam ze volledig hersteld binnen met een bos bloemen. Ze was zo opgelucht. En haar dermatoloog was verrast. Daar doen we het voor.

Social Media

  Volg DA Drachten op Facebook