DA Drogisterij & Parfumerie de Wit, Ameide

Da Drogisterij & Parfumerie De Wit ligt in het oude centrum van Ameide. De drogisterij is al twintig jaar een begrip in het dorp. Je kunt er terecht voor deskundig advies op het gebied van gezondheid, schoonheid en verzorging. Kom langs en laat je verrassen!

Contact gegevens

  • DA Drogisterij & Parfumerie de Wit, Ameide
  • J.W. van Puttestraat 65
  • 4233 EK
  • 0183-602336
  • Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag:08:30 - 18:00
Dinsdag:08:30 - 18:00
Woensdag:08:30 - 18:00
Donderdag:08:30 - 18:00
Vrijdag:08:30 - 20:00
Zaterdag:08:30 - 16:00
Zondag:Gesloten

Bij Da Drogist De Wit hangt een gemoedelijke sfeer. Met persoonlijke aandacht en een luisterend oor helpt het ervaren personeel je graag verder met al je vragen over gezondheid en uiterlijke verzorging.

Altijd het juiste gezondheidsadvies

De eigenares van de drogisterij is drogist en schoonheidsspecialist Aly de Wit-Mourik: “Nadat ik een periode werkzaam ben geweest in de gezondheidszorg en als schoonheidsspecialist ben ik mij gaan richten op het drogisten-vak en heb ik mijn diploma behaald. Ik ben altijd erg geïnteresseerd geweest in gezondheid en volg de ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Het geeft mij enorm veel voldoening om mensen te kunnen adviseren op dat gebied. Om mijn kennis te delen en op die manier klanten te helpen geeft mij energie.”

Al twintig jaar een begrip

In de drogisterij werken drie ervaren, gecertificeerde drogisten. “Wij laten ons jaarlijks scholen en zorgen ervoor dat onze kennis up-to-date blijft," vertelt Aly. "We vinden het belangrijk dat de klanten altijd betrouwbaar en passend advies krijgen. Het gaat tenslotte om de gezondheid van mensen. Wij luisteren naar de klant, koppelen terug en gaan samen op zoek naar het juiste product. We nemen voor iedereen de tijd: of je nu komt voor gezondheidsadvies, het zoeken van een cadeau of een snelle boodschap. Iedereen in het dorp kent ons. Wij zijn inmiddels al twintig jaar een begrip.”

Een uniek assortiment

Aly: “Wij beschikken over een breed assortiment van zelfzorgartikelen, vitaminen en voedingssupplementen en verkopen specialistische merken als Orthica, Pharma Nord en AOV. Daarnaast bieden wij ook een luxe assortiment van geuren, cosmetica en haarverzorging. Wij verkopen mooie producten om jezelf of een ander te verwennen. Denk aan merken als Louis Widmer, Zarqa, Weleda, John van G en Bourjois.” De drogisterij heeft ook een stomerij en biedt een schoenherstel-service. Ook is er een zuil in de winkel aanwezig waar de klanten producten kunnen bestellen via de webshop: vandaag besteld, morgen in huis.

Net dat beetje extra

Aly: “Het mooi en feestelijk inpakken van cadeau’s en het samenstellen van cadeaupakketten is een specialiteit van ons. Wij zorgen ervoor dat een pakketje nét dat beetje extra krijgt. ‘O, dat komt zeker bij Aly vandaan. Het is eigenlijk zonde om uit te pakken!’ is een veel voorkomend gezegde in ons dorp. Dat is natuurlijk heel leuk om te horen. Wij vinden het als personeel een feest om onze klanten te helpen!”

Social Media

  Volg DA Drogist De Wit op Facebook

Aanvullende diensten in deze winkel: