We informeren je graag over onze maatregelen rondom het coronavirus. Ga voor alle informatie naar deze pagina.

Vanwege enorme toename in bestellingen hebben wij vertraging opgelopen. Momenteel kan het ongeveer 2 werkdagen duren voordat jouw bestelling bezorgd wordt.

8.6 uit  2238 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie de Vlierboom, Den Haag

Welkom bij DA De Vlierboom in Den Haag, een gezellige buurtwinkel in de Vlierboomstraat, vlak bij het strand. Als ervaren drogisterij hebben ze hier alles in huis om je met het goede advies of product van dienst te zijn. Een mooi natuurlijk assortiment met veel variatie. In de buurt hoor je vaak: ‘Als je het niet meer weet, ga het dan bij De Vlierboom vragen.’

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:10:00 - 18:00
Dinsdag:08:30 - 18:00
Woensdag:08:30 - 18:00
Donderdag:08:30 - 18:00
Vrijdag:08:30 - 18:00
Zaterdag:08:30 - 17:00
Zondag:Gesloten

In deze bekende buurtwinkel word je uitstekend geholpen door een deskundig team, met persoonlijke aandacht voor jong en oud.

Mensenwerk

Eerst hadden Its en Wilma van der Lely elf jaar lang hun eigen drogisterij aan De Mient, op 300 meter afstand van hun huidige locatie. In 1997 konden ze drogisterij De Vlierboom overnemen, die lag meer in de loop. Daar hebben ze het al jaren goed naar hun zin. Its: ‘Ik was metaalbewerker, maar wilde meer met mensen werken. Via een advertentie rolde ik het drogisterijvak in en daar blijf ik!’ DA De Vlierboom wordt door de mensen in de omgeving vaak gewoon Its genoemd.

Weergaloos assortiment

Als enige drogist in de buurt is De Vlierboom hét adres voor reguliere medicijnen, natuurlijke geneesmiddelen, voedingssupplementen, verzorgingsproducten en make-up. Je vindt er onder meer Solgar, Newcare en Orthica, de homeopathische middelen van Heel, VSM en Vogel, de natuurlijke cosmetica van Dr. Hauschka, de dermatologische crèmes van Louis Widmer en een groot assortiment haarproducten. En natuurlijk het vertrouwde DA huismerk met hoogwaardige producten, net iets voordeliger.

Extra veelzijdige analyse

Bij De Vlierboom word je geholpen door een vast team medewerkers, waaronder een drogist en een assistent-drogist. Geïnspireerde vakmensen, altijd up-to-date geschoold. Met hen kun je rustig bespreken waarvoor je komt, geen vraag is ze te gek, ze willen je graag helpen. Eigenaar Its voegt daaraan een extra dimensie toe: ‘Ik ben magnetiseur en kan in korte tijd analyseren waar een bepaalde pijn vandaan zou kunnen komen, hierdoor kunnen we je een nog beter advies geven.’

Laagdrempelig en persoonlijk

Wilma van der Lely, eigenaresse van DA De Vlierboom en vrouw van Its: ‘Mensen komen vaak eerst naar ons toe, in plaats van naar de dokter te gaan. We zijn een laagdrempelige buurtdrogist, we helpen je persoonlijk, nemen echt even de tijd om te zorgen dat we je goed vooruit kunnen helpen.’ Eigenaar Its van der Lely wil nooit meer een ander vak, mensen van dienst zijn in zijn eigen winkel geeft hem energie.

Meest recente Facebook berichten van DA de Vlierboom

Aanvullende diensten in deze winkel: