8.6 uit  2460 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie de Goudsbloem, Krimpen a.d. Lek

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:13:00 - 18:00
Dinsdag:08:30 - 18:00
Woensdag:08:30 - 18:00
Donderdag:08:30 - 18:00
Vrijdag:08:30 - 20:30
Zaterdag:08:30 - 17:00
Zondag:Gesloten

DA de Goudsbloem zoekt opvolger

Wanneer je tientallen jaren aan je drogisterij werkt, dan kun je heel wat bereiken. En dat heeft de familie Verloop zeker gedaan. Als een ware parel in Krimpen aan de Lek is deze DA een begrip voor vele klanten die er graag komen. Toch wil Hans Verloop na vijftig jaar drogist zijn meer tijd aan zijn kinderen en kleinkinderen besteden. Een goed moment om zijn goedlopende zaak die er up-to-date uitziet over te dragen aan een opvolger. Heb je altijd een eigen drogisterij willen hebben, dan is dit een buitenkans op een toplocatie!

DA: de ‘Voel je goed’-formule
Goed voor jezelf zorgen, dat doe je samen met DA. Elke DA is voor iedereen een persoonlijke gezondheidsgids. Dichtbij voor al je vragen over dagelijkse gezondheid, balans en verzorging. Als ondernemer ontdek je wat het beste werkt voor jouw klanten in jouw verzorgingsgebied. Om dat te bereiken en te borgen is wel wat nodig. De DA-ondernemer is: vakkundig, vertrouwd, betrokken, overtuigend en eigenzinnig.

Persoonlijke begeleiding
DA-ondernemers worden ondersteund door ervaren collega’s over ontwikkeling van marge en omzet, voorraadbeheer en het onderhouden van het schappenplan. Ook geeft de winkelbegeleider regelmatig trainingen op de winkelvloer. Dit alles om de ondernemer te ondersteunen in een optimale bedrijfsvoering. Ook wordt DA landelijk ondersteund door vele soorten media.

Een unieke winkel
De familie Verloop heeft niet alleen veel aan de winkel gedaan en kan bouwen op een trouwe, grote klantenkring, maar heeft ook een netwerk in de zorg. Zo zijn er huisartsen, een fysiotherapeut en een tandarts waar regelmatig mee wordt samengewerkt. Ook heeft deze winkel de nieuwste gezondheidschecks uit de DA-formule zoals een huidanalyse, cholesterolcheck, bloeddrukcheck, glucosecheck, bodycheck en een stressmeting. Waardevolle services naast de fotoservice en pasfoto’s die al werden gemaakt. Zo is er met het reguliere DA-assortiment van natuurlijke- en zelfzorggeneesmiddelen tot mooie gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten, én parfums een bijzonder aanbod samengesteld.

Overname begeleiding
Vanuit het team Acquisitie & Expansie bij DA krijgt de kandidaat een deskundige begeleiding vanuit de centrale formule. Van exploitatie- en financieringsmodellen tot vaktechnische en personele begeleiding is er voor iedere overnamekandidaat een keur aan tools beschikbaar om de overname zo goed mogelijk tot stand te laten komen. We staan graag voor je klaar. Benieuwd hoe? Stuur ons vandaag nog een mailtje op acquisitie@da.nl met je gegevens en we nemen snel contact met je op.

Aanvullende diensten in deze winkel: