8.6 uit  2366 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie Binco 1, Eerbeek

Welkom bij DA drogisterij Binco in Eerbeek! Deze gezellige winkel ligt in het dorp Eerbeek, aan de doorgaande hoofdweg. Het winkelteam is professioneel opgeleid en weet altijd raad op al je vragen over schoonheid, verzorging en gezondheid. Als je de winkel binnenloopt, valt meteen op hoe vriendelijk de winkelmedewerkers zijn. Ze nemen alle tijd voor je, maken altijd graag een praatje en bieden een luisterend oor. Vooral op het gebied van gezondheid word je hier ruimschoots op je wenken bediend.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:10:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 18:00
Zaterdag:09:00 - 16:30
Zondag:Gesloten

DA drogisterij Binco adviseert je graag over innerlijke en uiterlijke schoonheid, waarbij aandacht voor gezondheid hoog in het vaandel staat.

Een enthousiast en kundig team

Ondernemer Remco Bins begon ooit in een supermarkt, totdat een kennis die filiaalmanager was in een drogisterij hem vroeg bij haar te komen werken. Toen hij daarna een paar jaar als bedrijfsleider gewerkt had bij een drogist, wist hij het zeker: hij wilde ook een eigen drogisterij! En nu, een paar jaar later, heeft hij zelf drie DA drogisterijen. Hij wordt ondersteund door een kundig team van drogisten, assistent-drogisten, een schoonheidsspecialiste en een visagiste. Zij volgen voortdurend cursussen om hun kennis op peil te houden en zijn daarom van alle laatste ontwikkelingen op de hoogte. Met zoveel kennis in huis weet je zeker dat er altijd iemand in de winkel is die een antwoord weet op jouw vragen, zowel op het gebied van uiterlijke verzorging als gezondheid.

Avontuurlijk winkelen

Bij Binco vind je gezondheid, schoonheid en fun onder een dak. Er is een ruim assortiment aan gezondheidsproducten. Zo kun je hier terecht voor orthopedische hulpmiddelen, reformartikelen en allerlei vitamines en natuurlijke voedingssupplementen. Maar ook voor een leuk cadeautje ben je hier op het juiste adres, voor bijoux, sjaals, tassen en wenskaarten. Er worden regelmatig promoties gehouden. Je kunt je dan laten opmaken, je nagels laten doen of producten uitproberen, zoals Aromed natuur oliën en Dr. Hauschka verzorgingsproducten. Tips en advies krijg je bij de schoonheidsspecialiste en geurtjes proberen doe je in de luxe parfumerie. Kortom, een winkel waar je nog eens verrast wordt.

Producten die goed zijn voor iedereen

Bij DA drogisterij Binco is er voor iedere wat wils. Je kunt kiezen uit 16.000 reguliere producten. En je vindt er producten die je niet altijd in andere drogisterijen kunt krijgen. Denk bijvoorbeeld aan merken zoals Dr. Hauschka, Louis Widmer, Newcare en Uriel. Maar ze letten ook altijd op de kleintjes. Met het DA huismerk ben je gegarandeerd voordeliger uit, een kwalitatief hoogstaand product en alleen hier verkrijgbaar. Vind jij het belangrijk dat producten verantwoord zijn gemaakt, met oog voor mens, dier en milieu? Dan is er voor jou de Madelief productenlijn, voor bijna elk product dat je zoekt is er een groen Madelief alternatief.

Klanten helpen maakt ons blij

Wat ons iedere dag weer motiveert is als we klanten kunnen helpen. Zo was er een dame die al jaren last had van haar darmen, na vele onderzoeken wisten de doctoren het ook niet meer. Na een aantal vragen van ons bleek dat ze in het verleden een antibioticakuur had gehad. Toen hebben we een meervoudige Bifido kuur geadviseerd. Twee weken laten kwam ze langs met een bos bloemen; haar klachten waren stukken minder en ze voelde zich weer energiek. Dan weet je weer waarom je het allemaal doet.

Social Media

  Volg DA Eerbeek ook op Facebook

Aanvullende diensten in deze winkel: