8.6 uit  3231 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie Bankastraat , Den Haag

De medewerkers van deze winkel zijn vaste gezichten die hun klanten goed kennen. Zij passen hun assortiment dan ook graag aan op de producten die jij zoekt. Er wordt altijd tijd gemaakt voor een praatje. Je kunt hier met al je vragen terecht, op het gebied van gezondheid, maar met twee inpandige schoonheidssalons weet je ook zeker dat je met de juiste beautytips de deur uit loopt.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:11:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 18:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten

Bij DA drogisterij Bankastraat heerst een gemoedelijke sfeer en is er veel knowhow op het gebied van schoonheid en uiterlijke verzorging.

Van alle markten thuis

Deze winkel in de gezellige winkelstraat Bankastraat in de Archipelbuurt wordt gerund door drogist Monique, samen met onder andere nog twee assistent-drogisten. Gemotiveerde en klantvriendelijke dames die elke dag met plezier naar hun werk gaan. En dat merk je. Ze nemen alle tijd om een praatje met je te maken. Zij kennen de meeste klanten persoonlijk, omdat ze er al jarenlang werken. Zij zijn dan ook vertrouwde gezichten in de buurt. De dames hebben een achtergrond in de drogisterij en parfumerie. Er is een Solgar-specialist die alles weet van natuurlijk gezonder worden. Maar ook schoonheidsspecialistes en pedicures die alle kneepjes van het vak kennen. Kortom, veel kennis onder een dak!

Assortiment dat zich aanpast aan jouw wensen

Dat de DA drogisterij anders is dan andere drogisterijen merk je bijvoorbeeld aan het assortiment. Je vindt hier merken die je niet overal vindt, zoals Solgar, Orthica, Newcare, Bergman, Sans Soucis, Louis Widmer, Collistar en Planters. Er is een breed assortiment aan huidverzorging en voedingssupplementen. Met het DA huismerk wordt ook aan de kleintjes gedacht. Voor vrijwel elk A-merk is er het voordelige, maar kwalitatief hoogwaardige DA-product voorhanden. Maar ook voor een cadeautje zit je hier goed. Zo is er een wisselende collectie armbanden en oorbellen. Wat deze winkel echt top maakt, is dat ze speciaal voor jou die producten in huis halen die jij graag wilt, zodat ze na een aantal dagen voor je klaar liggen.

Gedegen advies geven is ons vak

Bij deze DA drogisterij kun je altijd rekenen op een goed advies. Omdat het winkelteam de klanten goed kent, weten wij ook welke producten onze klanten interessant vinden. Om je een advies te kunnen geven dat precies op jouw situatie van toepassing is, is goed luisteren het allerbelangrijkste. Goed luisteren en meedenken met de klant, daar maken de dames echt tijd voor. Met specialisten op het gebied van schoonheid, pedicure en medicijnen weet je zeker dat je het beste advies krijgt. Er zijn twee schoonheidssalons met een mooi aanbod aan behandelingen. Daarnaast volgen de dames regelmatig trainingen van verschillende merken gezonde voeding en huidverzorging. Ze zijn dus van alle nieuwste ontwikkelingen op de hoogte.

Een tevreden klant, daar doen we het voor

“Wij zien onze gemoedelijke drogisterij een beetje als ons thuis. Het is echt onze plek en we doen er alles aan om de winkel gezellig en uitnodigend te maken voor onze klanten. We zorgen voor aanbiedingen en promoties, make-upadviezen en we pakken elk cadeau heel mooi in. Het komt voor dat blije klanten ons zomaar, uit dank, een cadeautje komen brengen. Onze schoonheidsspecialiste heeft eens een make-upadvies gegeven, die klant draagt nu altijd die specifieke make-up en komt hier steeds terug voor diezelfde make-up. Dan heb je toch letterlijk kleur aan iemands leven gegeven!” aldus bedrijfsleider Monique.

Schoonheidssalon

Laat je lekker verwennen in onze schoonheidssalon. Je kan bij ons terecht voor onder andere gezichtsbehandelingen, manicure, pedicure, harsen en verschillende massages. Bekijk de schoonheidssalon prijslijst voor alle behandelingen en prijzen. Wil je graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 070-3505484.

Aanvullende diensten in deze winkel: