8.6 uit  2460 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie Anna, Kudelstaart

Welkom bij DA Drogisterij Anna, de servicegerichte en gezellige drogist in het buurtwinkelcentrum van Kudelstaart. Hier gaan een groot assortiment, persoonlijke aandacht, ervaring en een goede sfeer hand in hand. Iedereen is goed opgeleid en je wordt altijd vriendelijk geholpen. Ook voor je post- en geldzaken.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:09:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 18:00
Zaterdag:09:00 - 16:30
Zondag:Gesloten

De dorpsdrogist met de gemoedelijke ontvangst en het beste advies.

Het stel van de drogisterij

Bedrijfsleider Patrick van Tongeren en zijn vrouw Esther staan in Kudelstaart bekend als ‘het stel van de drogisterij’. Patrick heeft het vak met de paplepel ingegoten gekregen door zijn ouders die 30 jaar lang een drogisterij hadden in Amsterdam: ‘Ik ben min of meer in de drogisterij geboren. En daar ben ik gebleven. Tijdens m’n opleiding liep ik stage bij drie drogisten en toen ik m’n diploma had gehaald, werd ik assistent bedrijfsleider bij een drogisterijketen. Nu, bij DA Drogisterij Anna, geniet ik van de persoonlijke omgang met klanten en collega’s. Geen dag is hier hetzelfde!’

Een kijkje in de schappen

Bij DA Drogisterij Anna is het assortiment groot en tegelijkertijd op maat. Patrick legt uit: ‘Als enige drogist in het dorp willen we vooral aansluiten bij de behoefte van de klanten. Je vindt bij ons daardoor merken die je niet bij elke drogisterij kunt krijgen. Solgar voedingssupplementen bijvoorbeeld. Maar we hebben ook New Care, Collistar en Louis Widmer.’ Voor hoogwaardige producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding is er huismerk DA. Zoek je make-up die goed bij jou past, laat je hier dan eens opmaken, ervaring is immers de beste basis voor een goede keuze.

Veel meer lokale functies

DA Drogisterij Anna heeft in het dorp meer dan alleen de functie van drogisterij. Je vindt in de winkel ook een PostNL-balie. Favoriet bij kinderen is het zelfschepdrop. Daarnaast kun je hier voor elke gelegenheid een wenskaart vinden. En wandel eens binnen tijdens demonstraties en proeverijen, dat zijn altijd gezellige en inspirerende evenementen.

Tevreden klanten

‘Ons ideaal is klanten persoonlijk aandacht te geven en adviseren, zodat ze zich goed geholpen voelen als ze de winkel verlaten. Dat is dankbaar werk dat nooit gaat vervelen. In onze winkel is altijd gediplomeerd personeel aanwezig met de nodige jaren ervaring. Onze drogisten gaan ieder jaar op nascholing, we volgen de cursussen van de merken en lezen de vakbladen. Die kennis geven we graag door aan onze klanten.’

Social Media

  Volg DA Anna ook op Facebook

Aanvullende diensten in deze winkel: