Weert. " />
8.6 uit  2462 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie Aendekerk, Stramproy

In deze drogisterij en parfumerie vind je naast behulpzame (assistent-)drogisten en schoonheidsspecialistes alles op het gebied van beauty en health. Met welke vraag je ook komt, een van de 12 deskundige medewerkers helpt je graag met een persoonlijk advies en het juiste product.

Bekijk ook onze vestiging in Weert.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:08:30 - 18:00
Dinsdag:08:30 - 18:00
Woensdag:08:30 - 18:00
Donderdag:08:30 - 18:00
Vrijdag:08:30 - 20:00
Zaterdag:08:30 - 17:00
Zondag:Gesloten

DA Drogisterij Aendekerk staat voor een uitgebreid assortiment van verzorgings- en gezondheidsproducten voor hem en haar.

Het team

John Aendekerk is de vierde uit een generatie van Stramproyse winkeliers: ‘Sinds 1993 dragen wij de naam Drogisterij Aendekerk en vanaf oktober 2018 zijn wij weer aangesloten bij de DA-formule. Wij leggen hier het accent op een breed assortiment in gezondheid en schoonheid. Door de aanwezigheid van onze schoonheidssalon tref je bij ons een assortiment van huidverzorgingsproducten aan. Zo vind je in onze brede collectie onder meer de schoonheidsproducten van Valmont, Clarins, Clinique, Collistar en Biotherm. Uiteraard hebben we ook een ruim gesorteerd aanbod van gezondheidsproducten; van Jacob Hooy Thee tot voeding van Bountiful.’

Enthousiast

Binnen DA Drogisterij Aendekerk is een enthousiast team van winkelmedewerk(st)ers actief. Behalve John zijn ook Chantal en Marie-José gediplomeerd drogist: ‘Daarnaast hebben Klaartje, Chantal, Muriël en Monica het diploma assistent-drogist. Verder zijn klanten ook in goede handen bij onze vier schoonheidsspecialistes die in Beautysalon Marga werken. Wij staan voor een eerlijk en gedegen advies. Bijzonder is ook dat ons team al geruime tijd werkt in de winkel. Sommigen staan al meer dan vijfentwintig jaar klaar voor de klant, dus zij hebben naast kennis ook een ruime winkel- en levenservaring.’

Allround

Uiteraard vind je bij deze allround-drogist het vertrouwde DA huismerk, met zeer hoogwaardige producten die net iets voordeliger zijn. Verder zijn hier onder meer de geuren van Bulgari, Boss, Paco Rabanne en Marc Jacobs te verkrijgen. En de betere voedingssupplementen, zoals die van Solgar. Een voet verzwikt of een pols verstuikt? Vraag dan gerust eens naar de braces en bandages van Uriel.

Social Media

  Volg DA Drogisterij & Parfumerie Aendekerk ook op Facebook

Aanvullende diensten in deze winkel: