8.6 uit  2392 reviews

DA Drogisterij Hoksberg Driebergen, Driebergen-Rijsenburg

DA in Driebergen is ‘stiekem al open’…

In Driebergen Rijssenburg is op de Traay, dé winkelstraat, op een prominente plek de vernieuwde DA weer volop in bedrijf. De winkel is decennialang gerund door de familie Janmaat, die nu van hun pensioen gaan genieten. Na een verbouwing is de nieuwe eigenaar, Gerrit Hoksberg, samen met zijn vrouw Ernie, druk in de weer. Met twee overgenomen medewerksters is de winkel naar de nieuwe formule volledig in bedrijf. Met zelfzorg geneesmiddelen, verzorgingsproducten, vitaminen en supplementen, natuurlijke voeding en cadeauartikelen. Een bijzonder assortiment met oog voor gezondheid en beauty.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:10:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 19:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten

Gerrit Hoksberg: ”Deze locatie is perfect – tegenover de supermarkt in een winkelstraat die gezellig en levendig is. We willen nog de etalage meer laten opvallen – die is bijna af. De soft opening nu is om even in te draaien, hoewel de aanloop al erg bemoedigend is. We hebben ook de twee medewerksters van de vorige eigenaar meegenomen en dat merken we ook. Verder konden we wel nog eerder open, maar nu pas heb ik het assortiment op orde en de winkel zo ingericht dat we er echt klaar voor zijn. Over een paar weken gaan we officieel openen met openingsaanbiedingen, een goeie folder en presentjes. We gaan daarnaast de DA Gezondheidschecks en wellicht later mogelijke beautybehandelingen promoten.’’

Gerrit had wel ervaring in de retail maar nog niet in de drogisterij. Toch lukte het en gaat ook hij binnenkort de opleiding tot drogist volgen. Altijd al de al de ambitie gehad om voor jezelf te beginnen? En enthousiast geworden over DA? Ook jij kan misschien net als Gerrit binnen een paar maanden je eigen winkel hebben. We helpen je graag. Neem dus vandaag nog contact met ons op. Wij hebben veel locaties waar we ambitieuze mensen goed kunnen gebruiken. Het acquisitieteam van DA is bereikbaar op 088-9908400 of via acquisitie@da.nl. We zien uit naar je positieve reactie!

Aanvullende diensten in deze winkel: