8.6 uit  2358 reviews

DA Drog&Parf Jan van Goyen, Heemstede

DA Drogisterij & Parfumerie van der Schuit ligt in een gezellige winkelstraat in Heemstede. Je kunt hier terecht met al je vragen over gezondheid, schoonheid en verzorging. Naast de drogisterij is er ook een stomerij in de winkel aanwezig. Kom langs en laat je verrassen!

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:11:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 18:00
Zaterdag:08:30 - 17:00
Zondag:Gesloten

Bij DA Drogisterij van der Schuit telt persoonlijke aandacht. Hier krijg je altijd het juiste advies op het gebied van gezondheid en uiterlijke verzorging.

Kennis van het vak

De eigenaar van de drogisterij is Barry van Schuit. Samen met zijn vrouw Selma staat hij in de winkel. Barry: “Ik heb een lange tijd in de gezondheidszorg gewerkt en ik was op zoek naar een baan waar kennis, zelfstandigheid en het helpen en adviseren van mensen samenkwamen. Het werk in de drogisterij biedt precies die mooie combinatie waar ik naar zocht. Als ondernemer ben ik altijd bezig met het creëren van nieuwe kansen en mogelijkheden. Hier kan ik mijn creativiteit en kennis kwijt.”

Altijd het juiste advies

Klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht staan bij DA Drogist van van der Schuit hoog in het vaandel. Barry: “Wij luisteren naar de klant en geven passend advies. Door vragen te stellen en goed te luisteren vinden wij altijd de juiste oplossing. Daarnaast kennen wij ons assortiment; we hebben kennis van onze producten en geven eerlijk advies. Zo vertellen wij de klant altijd over de voor- en nadelen van artikelen. We horen vaak hoe blij onze klanten zijn met ons advies. Na zeven jaar krijgen wij nog dagelijks complimenten over de winkel.”

Een uitgebreid assortiment

Da Drogist van der Schuit onderscheidt zich door hun uitgebreide assortiment op het gebied van gezondheid. Ook verkopen zij veel luxe merken, denk bijvoorbeeld aan merken als New Care, Uriel, Remicare en Mavala. Perfect als cadeau of om jezelf te verwennen. Hier vind je bijzondere producten die niet overal in de schappen liggen. Barry: “Wij zoeken graag artikelen buiten het standaard aanbod. Ook gaan wij mee met de trends en bieden wisselende collecties van modegevoelige producten. Daarnaast verkopen wij ook specialistische producten, zoals bijvoorbeeld de lijn van Grahams voor de probleemhuid.” De gratis parkeermogelijkheden nodigen uit om uitgebreid in de winkel rond te snuffelen.

Op zoek naar een stomerij in Heemstede?

Naast de drogisterij is er in de winkel ook een stomerij aanwezig. Barry: “Wij bieden kwaliteit en een goede service; waar je ook voor komt. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden en blij de deur uit gaat.” Ook op Facebook is de drogisterij actief en deelt regelmatig informatie over producten, acties en aanbiedingen op hun pagina.

Social Media

  Volg DA Drogist van der Schuit op Facebook

Aanvullende diensten in deze winkel: