Cura-Cool Gelstrips | Migraine & Zware Hoofdpijn

Voor een directe verkoeling en verlichting, die tot wel 8 uur lang aanhoudt

-
+

Op voorraad

699
4 stuks
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Cura

Deze zachte, verkoelende gelstrips zorgen onmiddellijk voor verlichting. De unieke structuur van de strips laat de lichaamswarmte door om deze vervolgens te verdrijven. Het water in de gel verdampt en jij voelt de heerlijke verzachtende invloed van de strips op je hoofd, en dat minstens 6 uur lang.

Cura-Cool Gelstrips kunnen ook worden gebruikt bij opvliegers, koorts en aandoeningen aan de gewrichtsbanden (verstuikingen).

De gelstrips: - hoeven niet in de koelkast te worden bewaard en zijn direct te gebruiken; - verschuiven niet, maar zijn wel gemakkelijk te verwijderen, zonder dat er kleverige resten achterblijven; - kunnen worden gebruikt in combinatie met pijnstillers en andere geneesmiddelen.

Ter verlichting van migraine en zware hoofdpijn: het valt aan te raden dit product meteen te gebruiken, zodra je een zeurend gevoel in je hoofd voelt opkomen.

Wijze van gebruik: Open het sachet, haal er één Cura-Cool Gelstrip uit, verwijder de transparante folie van de achterzijde en breng de strip aan op je voorhoofd, je nek of een andere pijnlijke/te verkoelen plek. Zorg ervoor dat de huid waarop je de strip plakt schoon is (d.w.z. vrij van crèmes, make-up e.d.). Laat de overige gelstrips in het sachet zitten en vouw de bovenkant dicht, zodat ze niet uitdrogen. Voor het beste resultaat gebruik je de gelstrips eenmalig.

Dit is een medisch hulpmiddel.

Cura-Cool zijn zachte gelstrips, De gelstips zorgen voor verkoeling en geven daarmee directe verlichting bij migraine en zware hoofdpijn.

Het is verantwoord om Cura-Cool te gebruiken met pijnstillers voor een optimaal effect. Direct klaar voor gebruik, de speciaal ontwikkelde gelstrlps hoeven niet gekoeld te worden. De gelstrip verschuift 
niet en geeft gedurende 8 uur verkoeling, Cura-Cool gelstrlps kunnen makkelijk worden verwijderd zonder kleverige resten achter te iaten, Voor het beste resultaat dient Cura-cool gebruikt te Worden bij de eerste tekenen van migraine en hoofdpijn.

Medisch hulpmiddel.

Toepassing
Wanneer u behoefte heeft aan verkoeling: hoofdpijn/koorts/opvliegers/verstuikingen/ter ontspanning

Samenstelling
Water, methylparaben.

Gebruik:
Scheur of knip het sachet open en haal er één Cura-Cool gelstrip uit.
Verwijder de transparante laag van de achterzijde van de gelstrip en gooi deze weg.
Plaats de gelstrip op uw schone voorhoofd of in de nek.
Indien gewenst kan de strip op maat geknipt worden 
Om te voorkomen dat de ongebruikte gelstrip uitdroogt, dient u deze in het sachet te bewaren en de bovenkant dicht te vouwen.
Voor het beste resultaat de gelstrip slechts éénmaal gebruiken

Let op!
Bijwerkingen of allergische reacties zijn onwaarschijnlijk. Indien die zich toch voordoen, raadpleeg arts, apotheker of drogist. Als er buitensporige roodheid, irritatie of verbranding van de huid optreedt, het gebruik onmiddelijk stoppen en een arts raadplegen

Fabrikant:
Vemedia B.V.
Verrijn Stuartweg 60
1112 AX Diemen
 

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.