Download vandaag nog de GRATIS DA app en ontvang 20% KORTING op één artikel naar keuze in de winkel. Daarnaast krijg je van ons de eerste 100 PUNTEN gratis!DA helpt je graag met het maken van gezonde keuzes. Daarom hebben we een hele bijzondere app ontwikkeld.

Met deze app houdt je niet alleen makkelijk je gezondheidsgegevens bij en krijg je daar handige tips en tricks over. Je wordt ook nog eens beloond voor een gezonde levensstijl.

Je krijgt daarnaast elke keer punten op het moment dat je gezond bezig bent zoals sporten, wandelen. etc. Bij elke keer spaar je punten voor leuke relevante kortingen en acties. Kortom In plaats van punten bij je aankoop, krijg je nu punten als je gezond bezig bent. Dat voelt goed toch?

Gezondheidsgegevens altijd bij je.
Bij de DA drogist kun je nu vakkundig en laagdrempelig GezondheidsChecks laten uitvoeren:
- Bodycheck
- Cholesterolcheck
- Huidcheck
- Glucosecheck
- Stresscheck
- Bloeddrukcheck

Deze gegevens kun je nu simpel opslaan en bijhouden in de DA App.


DA app

Zo spaar je punten:


Testen is nu extra veel waard
Weten hoe het met je cholesterol, huid, BMI en bloeddruk zit? Doe de test in de winkel, sla de testuitslag op in de app en spaar direct voor extra punten. Bovendien krijg je handige tips en tricks voor een gezonde leefstijl.

Je inspanning is nu extra veel waard
Selecteer jouw sportclub in de app. En ontvang automatisch extra punten als je hebt gesport.

Meters maken is nu extra veel waard
Iets simpels als wandelen of de trap nemen levert je dus behalve een goede conditie ook nog voordeel op met de DA stappenteller. Hoe meer jij beweegt, hoe meer punten je krijgt.

Winkel bezoeken
Kom naar onze winkel en scan de QR code en krijg extra punten. De winkel is
de enige plek waar je zelf de QR moet scannen, de rest van de punten spaar je
automatisch.


Altijd je DA drogist op zak
Met de nieuwe app werk je niet alleen op een leuke manier aan je gezondheid, je hebt ook altijd alle voordelen en service van jouw DA bij de hand. Heb je een vraag aan ons? Stel hem dan via de chat en je krijgt persoonlijk antwoord.

Natuurlijk heb je via de app toegang tot de DA webshop. Je vindt razendsnel een DA in je buurt én je bent als eerste op de hoogte van alle aanbiedingen uit onze folders en magazine. Je krijgt regelmatig coupons met verrassende acties en kortingen en we geven je graag advies en tips voor een gezondere levensstijl.