Canesten Gyno Crème

Voor een snelle en effectieve behandeling van vaginale schimmel

-
+

Op voorraad

1299
35g
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Bestelling gratis afhalen in de winkel
  • Veilig betalen
  • Klantenservice tijdens kantooruren

Een vaginale schimmelinfectie is erg naar en gaat bovendien niet altijd vanzelf over. Canesten GYNO is het enige geneesmiddel voor vaginale schimmel dat zonder recept verkrijgbaar is. Deze crème bevat de werkzame stof clotrimazol, waarmee de groei van schimmel direct wordt gestopt en alle vaginale schimmel in korte tijd wordt gedood. Zo helpt dit middel dat pijnlijke, branderige gevoel en die ongemakkelijke jeuk en witte, klonterige afscheiding heel snel minder te worden en na enkele dagen helemaal te laten verdwijnen. De crème kan inwendig en uitwendig worden toegepast en deze lokale behandeling duurt 6 dagen in totaal. Met Canesten GYNO Crème ben je dus als de bliksem van al die vervelende symptomen af en weer ontzettend snel jezelf.

Te gebruiken bij een vaginale schimmelinfectie, ook als deze zich heeft uitgebreid rondom de schaamlippen. Canesten GYNO Crème is een geneesmiddel voor inwendig en uitwendig gebruik. Inwendig: gedurende zes dagen voor het slapen gaan 1 applicatorvulling zo diep mogelijk de vagina inbrengen. Dit gaat het beste in rugligging met enigszins opgetrokken en gespreide benen. Gebruik voor elke toediening een nieuwe applicator. Uitwendig: de crème tweemaal daags dun aanbrengen op de aangedane plaatsen. Doe dit gedurende ongeveer 1 week. Lees voor gebruik de bijsluiter. De crème werkt even effectief als de tablet en zachte capsule van Canesten GYNO en kan voor een snelle verlichting van jeuk naast een van die twee andere middelen worden gebruikt.

Indicatie

Infecties in of rond de vagina , veroorzaakt door bepaalde schimmel- of gistsoorten.

Werkzame stoffen

clotrimazol 10 mg

Toedieningsvorm

creme

Leeftijd

vanaf 16 jaar

Dosering

1x per dag

Dosering Maximaal

1x per dag

Gebruik bij borstvoeding

Ja

Gebruik tijdens de zwangerschap

Overleg arts

Gebruik

voor het slapen in de vagina inbrengen

Niet gebruiken

Pijn in onderbuik of bij plassen, koorts, koude rillingen, bloedingen, zweren/blaren in genitale gebied, lage rugpijn, misselijkheid/braken, diarree, pusvorming, sterk ruikende afscheiding. Niet langer dan 7 dagen gebruiken.

Raadpleeg huisarts

Als de klachten niet overgaan of vaak terugkeren (meer dan 3 keer per jaar). Als de klachten na 3 dagen (tablet) of 5 à 6 dagen (crème) niet sterk zijn verbeterd of als de klachten na 1 week niet over zijn. Als de afscheiding erg sterk ruikt of bloederig is. Als u medicijnen gebruikt die de afweer onderdrukken. Als u elke dag antibiotica gebruikt. Als u ook last heeft van een van de volgende klachten: buikpijn, pijn bij het plassen, koorts, onregelmatige bloedingen, zweren of blaren rond de vagina, lage rugpijn, misselijkheid, diarree. Als u diabetes (suikerziekte) heeft. Als u zwanger bent. Als u jonger dan 16 bent. Als u in de overgang bent geweest. Als u of uw partner een geslachtsziekte heeft of heeft gehad.

Anderen kochten ook

Online aanbieder medicijnen

Legaal handelen

Controleer welke medicijnen onze webshop mag verkopen.

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.