8.6 uit  3837 reviews

Of je nu man of vrouw bent, je huid wordt regelmatig blootgesteld aan allerlei factoren die haar kunnen aantasten en uitdrogen. Denk bijvoorbeeld aan regen, wind, sneeuw en zon. Daarom valt het iedereen weleens aan te raden de lichaamshuid extra te verzorgen met een goede bodycrème of bodylotion. Man én vrouw! Als man wil je je huid toch immers ook gezond en in goede conditie houden?


Welke bodylotion mannen graag gebruiken…

Bij D.I.O. heb je de keuze uit een zeer breed assortiment bodycrème en bodylotion. Mannen geven echter vaak de voorkeur aan een product zonder overvloedige geur dat tevens geschikt is voor een gevoelige huid. Het onderstaande rijtje is een kleine greep uit welke bodylotion mannen graag gebruiken. Wellicht dat hier al iets tussenzit en anders vind je sowieso wat in de selectie producten onderaan de pagina. Stuk voor stuk simpelweg goede crème of bodylotion mannen! Eenvoudig en snel online te bestellen.

 • Neutral Bodylotion
  Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Bevat geen toevoegingen die het risico op huidirritatie vergroten, zoals parfum, kleurstof en parabenen.

 • Sebamed Bodylotion
  Ondersteunt het natuurlijke vochtgehalte, verzacht de gevoelige huid en versterkt de huidweerstand met een pH-waarde van 5,5, zodat de kans op irritatie en allergie vermindert.

 • Balneum Extra Vettend Bodylotion en Balneum Kalmerend Bodylotion
  Parfumvrije bodylotion speciaal ontwikkeld om het tekort aan huideigen lipiden aan te vullen en de droge en gevoelige huid te herstellen en te beschermen.

 • Erica Hydro Bodylotion
  Om de huid intens te hydrateren en te voeden. Zonder parfum.

 • ZARQA Sensitive Body Treatment
  100% parfum- en conserveringsvrije bodylotion met mineralen uit de Dode Zee om de gevoelige huid mee te kalmeren en te verzorgen.


En een specifieke Bodylotion Man, is die er?


Heeft D.I.O. geen specifieke Bodylotion Man?

Jawel, onder de noemer Bodylotion Man hebben we de op de mannenhuid afgestemde Nivea Men Body Lotion (250 ml en 400 ml). En ook de vertrouwde Nivea Crème in blik is er speciaal voor mannen. Dit is een lichte formule die snel intrekt en de huid intensief hydrateert en beschermt.

Verder hebben we dus van alles wat als zodanig functioneert, zoals de eerder genoemde bodylotions.


Bekijk hieronder welke bodylotion man-geschikt wordt bevonden!