We informeren je graag over onze maatregelen rondom het coronavirus. Ga voor alle informatie naar deze pagina.

Houd je wenkbrauwen in shape

HOU JE WENKBRAUWEN IN SHAPE

Perfecte wenkbrauwen zijn niet voor iedereen weggelegd. We geven je een paar tips om toch wat dichter in de buurt te komen van die perfecte brows:

 1. Epileer alleen de onderkant
  Borstel met een wenkbrauwborsteltje je wenkbrauwen omhoog. De haartjes die onder de onderste rand uitsteken, kun je met een pincet weghalen. Laat de bovenkant zoveel mogelijk met rust, zo blijft de natuurlijke vorm in tact.
 2. De potloodtruc 1
  Leg een wenkbrauwpotlood verticaal tegen je neus. Zo zie je waar je wenkbrauw hoort te beginnen, ter hoogte van je binnenste ooghoek. De haartjes die teveel uitsteken op je neusbrug kun je weghalen. Doe dit voorzichtig en check steeds of je niet teveel weghaalt.
 3. De potloodtruc 2
  Om het einde van je wenkbrauw te bepalen, leg je het potlood horizontaal langs onderzijde neus en buitenste ooghoek. De haartjes die teveel daarbuiten groeien, kun je weer weghalen. Kijk steeds goed of je symmetrisch te werk gaat.
 4. Vol, voller, volst
  Hoe vol jij je wenkbrauwen wilt hebben, is natuurlijk helemaal persoonlijk. Gebruik een wenkbrauw potlood of een plat penseel en wenkbrauwpoeder dat aansluit bij de natuurlijke kleur van je wenkbrauwen. Werk met verticale bewegingen in de richting van de haartjes voor een natuurlijk resultaat.

Klaar zijn je brows!

Producten bij dit artikel

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.