Week van de pijn

Het is de week van de pijn. Veel mensen hebben last van (chronische) pijn. Bij DA staan we deze week stil bij pijnklachten.

We gebruiken met zijn allen veel pijnstillers per jaar. Alle pijnstillers doen wat ze moeten doen: pijn bestrijden. Helaas kunnen sommigen ook bijwerkingen geven. Ook zijn niet alle pijnstillers voor iedereen geschikt. Gelukkig is de kans op (ernstige) klachten klein. Als je tenminste de juiste pijnstiller kiest én deze volgens het gebruiksadvies in de bijsluiter inneemt. Bij DA lees je alles over veilig gebruik van pijnstillers.

Rug en nekpijn
Een veel voorkomende pijn is rug- en nekpijn. Ongeveer 80% van de volwassenen heeft er weleens last van. De pijn komt in verschillende soorten en maten voor, bijvoorbeeld als een plotselinge pijnscheut of als een constant aanwezig gevoel. Rug- en nekpijn kunnen verschillende oorzaken hebben. Overbelasting, slechte houding, stress, sportblessures en spierverrekkingen zijn de meest voorkomende oorzaken. Deze zeurende klachten kunnen zeer vervelend zijn voor je dagelijks leven, maar ze zijn gelukkig vaak goed te behandelen.

Van hete baden tot hitte pitten: warmte therapie is een bekende remedie om spierspanningen en pijn ten gevolge van verstuikingen te verminderen. ThermaCare bevat unieke warmte-elementen om de spieren te ontspannen en de pijn bij de bron aan te pakken. Zo kun je weer vrij en gemakkelijker bewegen. Het geeft langdurige pijnverlichting voor spier- en gewrichtspijn ten gevolge van spierspanningen, artrose, verrekkingen, spierstijfheid of verstuikingen.

De warmte-elementen van ThermaCare zorgen voor een constante en therapeutische warmte van 40°C. Hierdoor geeft het diepgaande warmte en kunnen je spieren ontspannen. Het verbetert daarnaast ook de bloedcirculatie zodat afvalstoffen kunnen worden afgevoerd.

Heb je ernstige klachten? Ga dan uiteraard naar de huisarts.

Producten bij dit artikel

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.