Waterprooflook: zo blijft je make-up ook in de zomer zitten.

In de zomer is het soms best een uitdaging om je make-up op zijn plek te houden. Door factoren als zon, zee en zweet kan het nog weleens uitlopen. DA tipt artikelen die tegen een spatje kunnen: handig om mee te nemen op vakantie!

Wimpers en wenkbrauwen
Om je mascara op zijn plek te houden en de beruchte panda-ogen te voorkomen, kies je voor een waterproof-variant. Een goede waterproof mascara blijft zitten bij warm en vochtig weer. Een aanrader is de Unlimited waterproof mascara van L’Or’real Paris. Deze mascara geeft je wimpers lengte en blijft tot 24 uur zitten. De mascara is waterproof bij koud water en makkelijk te verwijderen met warm water.

Als je geen zin hebt om in de vakantie met mascara en make-up in de weer te zijn, kun je ervoor kiezen je wimpers en wenkbrauwen van te voren te verven. Zo zie je er de rest van de zomer verzorgd uit. De verf van Swiss-O-Par is mild, kleurt binnen een minuut en bevat geen waterstofperoxide. Als je je wenkbrauwen liever niet verft, kun je ook een waterproof gel gebruiken. De Maybeline Tattoo Brow bevat een natuurlijk uitziend kleurpigment. Hiermee stijl je je wenkbrauwen en geef je ze een langdurige kleur.

Een stralende huid
Als je de zon in gaat, is een goede bescherming van de huid belangrijk. De Max Factor Facefinity all day flawless bevat SPF 20 en beschermt je huid tegen zonverbranding. Het is een primer, foundation en concealer in één. Dankzij de primer blijft de foundation de hele dag zitten. Het geeft perfecte dekking en beschermt tegen glanzen, zonder de huid uit te drogen.

Verzorgde lippen
Wil je zelfs na een duik in de zee mooie, verzorgde lippen hebben? Kies dan voor een waterresistente lippenstift of gloss. De Made to last lip duo van Pupa blijft de hele dag zitten. De gloss bestaat uit een liquid lip colour, voor volledige kleurdekking, en een topcoat voor een intense glans.

Geniet van de zomer!

Producten bij dit artikel

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.