Je perfecte scrub komt uit de keuken

Elke dag verliest je huid dode huidcellen en maakt het nieuwe huidcellen aan. Door de dode huidcellen ontstaan schilfers, je huid ziet er dan dof en soms ook schilferig uit. Tijd voor een scrub! Door te scrubben, verwijder je de dode huidcellen en vuil zodat de nieuwe huidcellen stralend tevoorschijn kunnen komen. Het resultaat is een heldere teint en een superzacht velletje. Voor deze heerlijke scrubs hoef je niet naar de winkel maar loop je gewoon naar de keuken:

Amandelscrub voor je gezicht
Meng 1 eetlepel rozenwater met een ½ eetlepel amandelmeel. Roer tot een gladde pasta en breng aan op een schone huid. Licht masseren met ronddraaiende bewegingen, afspoelen en klaar is je zijdezachte huid.

Lichaamsscrub met zeezout
Meng 100 gram zeezout, 100 ml zoete amandelolie en 1 theelepel citroenrasp goed door elkaar. Scrub op een droge lichaamshuid en spoel af met lauwwarm water.

Pepermuntscrub voor je voeten
Meng 200 gram zeezout met 50ml kokosolie, 10 druppels pepermuntolie en de inhoud van een zakje pepermuntthee tot een mooie pasta. Masseer hiermee je voeten en spoel af met lauw water.

Handscrub met honing
Meng 2 theelepels olijfolie, 1 eetlepel honing met 2 flinke theelepels suiker en geef je handen hiermee een heerlijke massage. Goed afspoelen met lauwwarm water en je handen zijn weer heerlijk zacht.

Goed om te weten: de tere huid van je gezicht en hals geef je altijd een milde scrub. Zeezout- en suikerkorrels zijn te grof voor je gezicht, dus alleen voor je lichaam te gebruiken!

Wij helpen je graag!
Heb je de ingrediënten niet allemaal in huis, maar wil je wel graag aan de slag met deze scrubs? Wij helpen je! In ons assortiment vind je diverse soorten rozenwater, zeezout en pepermuntolie. Wil je niet het gedoe, maar wil je wel dat zijdezachte huidje? Voor elke huid hebben wij kant-en-klare scrubs.

We zien je graag in onze winkel, of bekijk ons assortiment hier.

Producten bij dit artikel

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.