Pak uit met Sinterklaas!

De pepernoten liggen al een tijdje in het schap, maar deze maand is het eindelijk zo ver en komt de Sint weer naar ons land. Sinterklaas is voor veel mensen de leukste feestdag van het jaar. Een dag vol gezelligheid: samen liedjes zingen, mooie cadeaus uitpakken en lekker eten. Hoe vier jij dit jaar Sinterklaas?

Schoen zetten
Een tekening maken voor de Sint en Piet, een wortel voor paard Amerigo... Voor de kleintjes is een schoen zetten vaak erg spannend. Zit er de volgende dag een cadeautje in? Welke cadeaus passen er in een schoen? Een lekkere chocoladeletter, een hand pepernoten, speelgoed of een mooie tandenborstel (om na al het snoepen je tanden goed schoon te houden). Bij ons vind je leuke schoencadeau's al vanaf € 0,75. Mama en papa mogen natuurlijk ook hun schoen zetten – daar past ook nog eens meer in! Een lekkere douchegel in mini-verpakking bijvoorbeeld. Of een mooie nagellak, een Foamy spons of kleurrijke badparels van Mades.

Pakjesavond
Op vijf december is het zo ver: pakjesavond! Gezellig met de familie samenkomen en een grote zak vol cadeaus uitpakken. Een moment om iedereen even te verwennen. Met speelgoed, een spannend boek, make-up of een zelf samengesteld verzorgingspakket van een echt verwenmerk als Kneipp of Therme – fijne producten om de koude decembermaand mee door te komen.

Surprise
Lootjes trekken, een gedicht maken, creatief aan de slag voor een leuke surprise. Een moment om iemand even in het zonnetje te zetten. Hier hoort natuurlijk ook een persoonlijk cadeau bij. Wat is er nu persoonlijker dan een parfum? Bij ons vind je een groot assortiment van luxe geuren, voor hem en voor haar – bijvoorbeeld een geurend cadeauset van Bruno Banani, DKNY of Joop.

Een dobbelspel met vrienden
Het dobbelspel wordt onder families en vriendengroepen steeds populairder. Er wordt een bedrag gekozen en iedereen probeert zoveel mogelijk cadeaus te kopen. Op Sinterklaasavond wordt er gedobbeld en worden de cadeaus gewonnen en weer afgepakt. Op zoek naar leuke mini-cadeaus voor een dobbelspel? Denk bijvoorbeeld aan een lekker gezichtsmasker, een Weleda handcrème of mooie haar-accessoires voor de feestdagen (zoals glitters, een uitwasbare kleurspray of een praktisch haar-elastiek).

Heb jij al zin om jouw verlanglijstje te maken?

Producten bij dit artikel

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.