In de benen

Heb je ondersteuning nodig na een (sport)blessure? De ortheses en beschermers van Epitact zorgen ervoor dat je sportactiviteiten gewoon kunt blijven doen. Zo kun je blijven bewegen zonder zorgen.

Beweging is belangrijk om onze spieren en gewrichten gezond en soepel te houden. Soms wordt dit verhinderd door een blessure, zoals een pijnlijke knie, hielspoor, likdoorns of een ziekte als artrose. Dan kun je een goede ondersteuning gebruiken.

Last van je knie?
Pijn aan de knie kan komen door een knie-aandoening, zwakke gewrichtsbanden of artrose. Om pijn te verlichten en de knie te stabiliseren kun je de Epitact Physiostrap dragen. De Epitact Physiostrap is flexibel, zacht en dun en kun je gewoon onder je kleding dragen. De brace helpt om vrijer te bewegen. Zo kun je je dagelijks activiteiten blijven doen, zoals lopen of fietsen.

Bij sporten, draag je de Epitact Physiostrap Sport. Deze brace is steviger en geschikt voor sportactiviteten. Wil je meer weten over de braces? Vraag een DA drogist om advies.

Last van pijnlijke voeten?
Pijnlijke voeten zijn erg vervelend. Het kan veroorzaakt worden door eelt, likdoorns of hallux vagus. Om druk op de voetzolen te verminderen kun je een kussentje dragen, zoals de Epitact Dubbele Bescherming. Deze kussens voorkomen en verlichten pijn onder de voorvoet, eeltplekken en een branderig gevoel door wrijving.

Ook helpen de kussentjes bij hallux vagus. Deze aandoening is een vergroeiing van de grote teen. Hierdoor gaat de teen scheef staan en ontstaat er een knobbel. Dit kan pijnlijk zijn. Epitact verkoopt verschillende hulpmiddelen die deze klachten verminderen, zodat je zonder pijn en problemen kunt blijven bewegen.

Producten bij dit artikel