Heb jij zin in de herfst?

De herfst is begonnen. Buiten wordt het kouder: het waait en het regent. Een goed excuus om jezelf eens extra te verwennen.

De zomer is officieel voorbij. De dagen worden korter, de bladeren verkleuren en de temperatuur daalt. Tijd om meer naar binnen te gaan. Lekker met een kop thee op de bank, eindelijk eens beginnen aan dat nieuwe boek of aan die nieuwe Netflix-serie.

Door de verandering van het seizoen kan je lichaam wel een extraatje gebruiken. Geef je weerstand een boost door een supplement te slikken. Zoals een vitamine B complex of een supplement met vitamine D. Zonlicht is de belangrijkste bron van vitamine D. In de herfst en winter komen we minder vaak buiten (en is er minder zonlicht), een supplement kan dan een goede aanvulling zijn.

Wees lief voor je huid
Door wind, kou en droge lucht heeft onze huid veel te verduren. Besteed daarom wat extra aandacht aan je huid! Vooral ons gezicht en onze handen worden veel blootgesteld aan het weer. Smeer jezelf in met een hydraterende crème, zoals de dagcreme van Biodermal voor een droge en gevoelige huid. Verwen je handen met de voedende handcrèmes van Kneipp.

Maak van je van je bad- en douche-moment een echt verwen-moment met heerlijke bad-oliën, bruistabletten en foams.

Win een verwenpakket
Bij DA kun je in week 41 en week 42 een verwenpakket winnen ter waarde van €50,- Bij elke €10,- ontvang je een sticker. Als je 20 stickers hebt gespaard, heb je een volle kaart. Meer weten? Kom bij ons langs in de winkel!

Producten bij dit artikel