Festival hacks

Festival Beauty Tips
Na een paar dagen festival nog zo fris als een hoentje? Ja jij dus, dankzij deze tips:

1 Badkamer uit een doosje
Vermijd uren in de rij voor de douches en neem vochtige washandjes en lotiondoekjes mee. Zo kun je je elk moment van de dag opfrissen.

2 Mini’s met maxi-effect
Gebruik de kleinste verpakkingen van je verzorging en make-up. En combineer: shampoo en bodywash in 1 flesje, oog-en gezichtsreinigingsdoekjes in 1. Dat scheelt ruimte en je hebt toch alles mee.

3 Bescherm en hydrateer
Smeer royaal met zonnebrand en bodylotion. Tip: meng een paar druppels van je favoriete parfum in een miniflesje bodylotion. Dan kun je je breekbare fles parfum thuis laten en ruik je de hele dag heerlijk.

4 Pak je rust
Niet direct iets waar je aan denkt als je naar een meerdaagsfestival gaat, maar probeer de uren die je kunt slapen zo goed mogelijk te benutten. Neem oordoppen en slaapmasker mee. Plus een kussensloop waarin je wat kleren kunt stoppen.


5 x Festival Coupe
Is je festivaloutfit al compleet? Kies vervolgens één van deze leuke festival haartrends. Of probeer ze gewoon allemaal!

1 Kies voor kleur. Met een uitwasbare spray ben je voor 1 dag brunette. Of happy red. Of pink. Hoe feller hoe leuker!

2 Vlecht met extra’s. Vlecht een stuk gekleurd lint mee in je haar voor een bijzonder effect. Ook leuk: maak een paar vlechten met verschillende kleuren.

3 Opsteker van de week. Maak niet één, maar meerdere knotjes op en je hoofd. Zet ze met een paar speldjes vast. Kies neutrale of juist fel gekleurde speldjes.

4 Glitter & glamour. Maak een eenvoudige knot of paardenstaart en strooi royaal glitters op je haar. Succes verzekerd!

5 Flower power. Bloemen doen het altijd goed met je festival look. Maak een lieve bloemenkrans op je hoofd of stop er een paar in je staart of vlecht.

_________________________________________________________________________________

Verwen je voeten
Staan, slenteren, dansen: je voeten hebben het tijdens een festival niet altijd even makkelijk. Zorg voor een paar extra -droge!- sokken en schoenen. En geef je voeten 1x per dag een heerlijke massage (of nog beter, laat het doen). Was en droog je voeten en smeer ze in met een beetje bodylotion of olie. Maak draaiende bewegingen met je duimen en werk van je grote naar kleine teen. Masseer daarna je voetzool en bovenkant van je voet. Dit kun je ook met je knokkels doen. Tenslotte masseer je je enkels weer met je duimen. Deze massage kost je nog geen 5 minuten en je voeten zullen je dankbaar zijn. Tip: doe dit aan het eind van de dag, dan slaap je als een roosje!

Producten bij dit artikel

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.