Eet je huid mooi

Je huid weerspiegelt je gezondheid en wat je eet heeft daar veel invloed op. Wat te doen? Om te beginnen; ongezonde vetten en suikers zoveel mogelijk laten staan. Dat is even wennen maar goed vol te houden wanneer je ontdekt hoe veel lekkere voedingsmiddelen er zijn die je huid wél goed doen. Wortel, groene thee, tomaat en spinazie bijvoorbeeld zijn van die toppers met een positief effect op je huid. Meer weten? Vlogger Natasha vertelt je er alles over in deze video.

De tips van Natasha:

  • Eet wortelen, die zitten vol betacaroteen, dit beschermt je huid tegen UV-stralen.
  • Groene thee zit vol met antioxidanten. Antioxidanten houden je huid gehydrateerd, gezond en elastisch.
  • Wist je dat tomaten rimpel-vorming tegengaan? Dat komt doordat het carotenoïde bevat, dit helpt ook tegen zon-schade.
  • Dat je van spinazie sterk wordt, dat wisten we al, maar dat het ook goed is voor de huid misschien nog niet. Spinazie bevat foliumzuur en dat stimuleert de celdeling.
  • Als aanvulling op een gezonde en gevarieerd levensstijl kun je ervoor kiezen een supplement te slikken met vitamine en mineralen. De vitamines A en C en het mineraal zink ondersteunen het herstellend vermogen van de huid. Vitamine K2 helpt de huid elastisch en soepel te houden. Vitamine E is een super antioxidant die helpt de huid te beschermen tegen zon-schade en vervuiling. Bekijk ons aanbod van hoogwaardige supplementen. Voedingssupplementen zijn ook goed voor je haar en nagels.

Naast gezond eten helpt het natuurlijk om te smeren! Kies voor milde producten, zoals de natuurlijke lijn van Weleda en de lijn van Biodermal.

Producten bij dit artikel