Een zorgeloze zomer begint bij DA!

Wil je zorgeloos genieten van de zomer? Kies dan voor de juiste zon-bescherming!

Als de zon zich laat zien, worden we massaal vrolijk. Zonlicht is gezond en goed voor ons humeur. Het nodigt uit om te zwemmen, op het terras te zitten en lekker lang in de tuin te eten. Om zorgeloos van het zomerweer te genieten, kies je voor een goede bescherming. Onze huid is kwetsbaar en heeft bescherming tegen het zonlicht nodig. Kies voor een goede zonnebrand met een factor die past bij jouw huid. Een DA drogist kan je daarbij adviseren.

Als je een zomerdag in de zon doorbrengt, is het aan te raden een zonnebrand met minstens factor 30 te gebruiken. Zoals de organische producten van Laboratoires de Biarritz of de natuurlijke zonnebrand van Weleda.
Een kinderhuidje is kwetsbaar en vraagt om extra bescherming. Kies een crème of spray met minimaal factor 30 die geschikt is voor de gevoelige huid. Smeer jezelf en je kindje iedere 2 uur opnieuw in. Smeer ook nog eens na het zwemmen – zelfs als de zonnebrand waterproof of waterresistent is.

Nadat je in de zon bent geweest, kan je huid wel wat extra verzorging gebruiken. Smeer je in met een hydraterende crème, zoals het Calming serum van Zarqa of een verkoelende aftersun.
Wil je graag een bruine teint, maar ga je liever niet teveel in de zon? Kies dan voor een zelftbruiner, zoals de foams van MineTan. Voor het beste resultaat, scrub je je huid 24 uur van te voren. De zelfbruinende foams van MineTan geven een mooie bruine kleur, zonder oranje gloed. De foam werkt binnen een uur, is streeploos en sneldrogend. Daarnaast zijn de producten 100% natuurlijk en vrij van parabenen.

Geniet van de zomer!

Producten bij dit artikel

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.