We informeren je graag over onze maatregelen rondom het coronavirus. Ga voor alle informatie naar deze pagina.

Cadeautips voor haar

Tijdens kerst wil je graag die leuke vrouw(en) uit je leven in het zonnetje zetten. DA heeft mooie cadeaus voor bijzondere vrouwen: voor dochters, (schoon)moeders, geliefden, zussen of vriendinnen.

Geurtjes
Een persoonlijk cadeau om te geven is een lekker parfum. Bij elke vrouw past weer een andere geur. Gelukkig heeft DA een groot assortiment aan damesparfum, denk aan merken als Calvin Klein, Jill Sander, Miss Kay, Replay of Cacharel.

Cadeausets
Wist je dat je ook voor cadeausets bij ons terecht kunt? Je vindt ze al vanaf 4.99. Extra feestelijk om te geven (en te krijgen!). Ook voor vrouwen hebben we speciale sets. Zoals de Hello Beautiful set van Nivea, met een gezichtsmasker, een bodymousse, een fles Micelair water en een mooie toilettas.

Mama's
Ook voor (jonge) moeders en zwangere mommy's to be hebben we mooie cadeaus. Zoals een verzorgende huidolie of een ontspannende badolie.

Gezichtsverzorging
DA heeft veel fijne producten voor een goede gezichtsverzorging. Denk aan een verzorgende crème, masker, peeling of serum of een goede scrub.

Producten bij dit artikel

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.