Betadine Oplossing

Ter voorkoming en behandeling van infecties

-
+

Op voorraad

485
30ml
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Bestelling gratis afhalen in de winkel
  • Veilig betalen
  • Klantenservice tijdens kantooruren

Betadine Oplossing is onmisbaar in elk medicijnkastje. Het is een sterk desinfecterende lotion waarmee snijwonden, schaafwonden en andere huidbeschadigingen, groot of klein, kunnen worden uitgespoeld, ontsmet en verzorgd. Op een doeltreffende wijze voorkomt én behandelt deze lotion infecties, waardoor tegelijkertijd de kans op littekens wordt verkleind. Daarnaast helpt dit middel bij waterwratjes. Betadine Oplossing prikt niet en is daarom kindvriendelijk.

Gebruiksadvies: Betadine Oplossing direct vanuit het flesje of door middel van een watje of steriel gaasje aanbrengen op de wond en de huid daaromheen. Behandel de wond 1 tot 2 keer per dag, zolang deze nog open is. Pas op met het aanbrengen, want de dunne oplossing druppelt gemakkelijk op kleding. Gebruik dit product niet op grote huidoppervlakken of in het geval van een door een arts vastgestelde, overmatige werking van de schildklier.

Indicatie

Desinfectie van snij-, brand- en schaafwonden.

Contra-indicatie

Niet op grote huidoppervlakken bij overmatige werking of afwijkingen aan schildklier. Voor of na schildkliergerelateerde onderzoeken. Bij te vroeg geboren baby's en baby's tot 1 maand. Bij kinderen indien behandeling van meer dan 1% van de huid.

Werkzame stoffen

povidonjood 100 ml

Toedieningsvorm

oplossing

Dosering

op aangedane huid

Gebruik bij borstvoeding

Overleg arts

Gebruik tijdens de zwangerschap

Overleg arts

Gebruik

dun op de wond aanbrengen evt. afdekken met verband,werkt zolang bruine kleur zichtbaar

Niet gebruiken

Bij schildklierafwijkingen,pasgeborenen en jonge kinderen, huidirritatie en overgevoeligheid behandeling staken. Niet gebruiken ter voorkoming tetanus. Licht ontvlambaar, niet bij open vuur. Niet i.c.m. andere wondbehandelingmiddelen, kwik, zilver, waterstofperoxide en taurolidine . Uitsluitend uitwendig gebruik. Niet langer dan 14 dagen gebruiken.

Anderen kochten ook

Online aanbieder medicijnen

Legaal handelen

Controleer welke medicijnen onze webshop mag verkopen.

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.