Bami & nasi goreng kruiden bioBeltane Bami & nasi goreng kruiden
IngrediëntenKruidenmix 1: Knoflook*, zeezout, gember*, koriander*, galangal*, kaneel*, kurkuma*, chilipoeder*, laurier*, kruidnagel*.
Kruidenmix 2: maltodextrine*, zeezout, ui*, SOJAsaus* (SOJAbonen*, maltodextrine*, zout), wortel*, rietsuiker*, SELDERIJ*, prei*, lavas*, peper*, basilicum*, citroengras*, voedingszuur (citroenzuur), zonnebloemolie*, kiezelzuur*, citroenolie*.
*van gecontroleerde biologische teelt
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
1123 kJ / 266 kcal |
Vet |
2,9 gram |
- waarvan verzadigde vetzuren |
0,5 gram |
Koolhydraten |
47,4 gram |
- waarvan suikers |
40,3 gram |
Vezels |
9,7 gram |
Eiwitten |
7 gram |
Zout |
22 gram |
GebruikBereidingswijze:
1. Kook de rijst of de mie zoals aangegeven op de verpakking. Snijd het vlees en de groente in reepje. Zet alvast 50 ml water klaar.
2. Doe 2 eetlepels olie met kruidenmix 1 (kleine zakje) in een pan met antia-anbaklaag. Verhit het mengsel. Zodra u de geur van het kruidenmengsel begint te ruiken, voegt u het vlees toe en braadt dit aan. Daarna voegt u de groente toe en braadt deze mee.
3. Voeg de water toe en roer daar kruidenmix 2 (grote zakje) doorheen. Laat het geheel in een afgesloten pan in 6 minuten gaar worden. Af en toe roeren.
FabrikantBeltane Naturkost GmbH,
Adolf-Kolping-Straße 36,
D-86381 Krumbach,
Duitsland
Land van herkomstEU/Non-EU