Ascal 600 Poeder voor Drank | 600 mg Carbasalaatcalcium

Zogenoemde NSAID: geneesmiddel met een pijnstillende, koortsverlagende & ontstekingsremmende werking

-
+

Op voorraad

439
24 stuks
  • Voor 20.00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Bestelling gratis afhalen in de winkel
  • Veilig betalen

Bekijk alles van: Ascal

Elk sachet bevat 600 mg carbasalaatcalcium als werkzame stof. Dit is het calciumzout, dus een speciale vorm, van acetylsalicylzuur. Deze vorm is volledig oplosbaar in water en veroorzaakt veel minder vaak maagklachten.

Je kunt Ascal inzetten bij pijn en koorts bij griep en verkoudheid, pijn en koorts na inenting, hoofdpijn, zenuwpijn, menstruatiepijn, spierpijn, keelpijn, spit, reumatische pijn en (samen met metoclopramide) bij migraineaanvallen die gepaard gaan met misselijkheid en braken. Lees voor gebruik de hele bijsluiter nauwgezet door. Deze bevat belangrijke informatie over dit geneesmiddel dat je zorgvuldig dient te gebruiken om een goed resultaat te bereiken. Voor meer info kun je natuurlijk altijd terecht bij de D.I.O. Drogist.

Schud de inhoud van het sachet even los, knip de bovenkant eraf, doe het poeder in een glas, vul dit tot de helft met vloeistof (bij voorkeur water), goed roeren en de opgeloste Ascal opdrinken. Dosering: 1-2 sachets per keer, met een max. van 8 sachets per 24 uur. Zie de bijsluiter voor de specifieke toepassing bij migraine.

Gebruik Ascal niet tijdens het 3e trimester van je zwangerschap of bij: bepaalde andere geneesmiddelen, een overgevoeligheid voor acetylsalicylzuur of andere soortgelijke pijnstillers, een actieve zweer in het maagdarmkanaal, een verhoogde bloedingsneiging, ernstige lever- of nierfunctiestoornissen of ernstig hartfalen. Raadpleeg de bijsluiter voor de volledige lijst en de daarbij behorende aanvullende informatie.

Indicatie

Bij hoofdpijn, keelpijn, koorts en pijn bij griep en verkoudheid, koorts en pijn na inenting (vaccinatie). reumatische pijn, zenuwpijn, spit, spierpijn en menstruatiepijn. Daarnaast kunt u Ascal gebruiken in combinatie met metoclopramide bij migraineaanvallen die gepaard gaan met misselijkheid en br

Contra-indicatie

Maag- of darmklachten, lever- of nierstoornis, een bloedziekte, bloedstollingsmiddelen, hersenbloeding of andere actieve bloeding, zwangerschap, gebruik methotrexaat, verminderde werking hart. Overgevoelig salicylzuurverbindingen en/of NSAID middelen.

Werkzame stoffen

carbasalaatcalcium 600 mg

Toedieningsvorm

sachet

Leeftijd

volwassenen

Dosering

1-2

Dosering Maximaal

8

Gebruik bij borstvoeding

Nee

Gebruik tijdens de zwangerschap

Nee

Gebruik

sachet los schudden en openknippen, oplossen in half glas vloeistof en opdrinken

Niet gebruiken

Griep,waterpokken, chirugische ingrepen en jicht. Dit middel kan de vruchtbaarheid gedurende het gebruik beïnvloeden. Niet i.c.m. alcohol en bepaalde medicijnen. Niet langer dan 14 dagen gebruiken, zonder overleg met arts.

Raadpleeg huisarts

Als er sprake is van langer dan twee weken pijnklachten of al langer dan een week griepverschijnselen die niet verbeteren.
Bij drie dagen per week of vaker pijnstillers nodig hebben tegen hoofdpijn. Bij gebruik van een NSAID en last krijgt van de maag of donkerzwarte ontlasting.

Anderen kochten ook

Online aanbieder medicijnen

Legaal handelen

Controleer welke medicijnen onze webshop mag verkopen.

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.