Alpine Oordopjes SleepSoft

Geniet van een ongestoorde nachtrust, zonder last van omgevingslawaai.

-
+

Op voorraad

1359
1PR
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Alpine

Wanneer hinderlijke geluiden een goede nachtrust in de weg staan, kan dit nare gevolgen hebben voor de gezondheid en het dagelijks functioneren. Een snurkende partner, luidruchtige buren of verkeerslawaai kunnen rustig in- en doorslapen ernstig verstoren.

De Alpine SleepSoft oordopjes dempen gesnurk en storend omgevingslawaai, zonder helemaal af te sluiten. Speciale akoestische filters zorgen ervoor dat het geluid van alarm, wekker of huilende kinderen hoorbaar blijft.

Het zachte materiaal draagt de hele nacht comfortabel en is geschikt voor zijslapers. De dopjes zijn gemakkelijk schoon te houden.

De speciale AlpineAcousticFilters in de SleepSoft oordoppen dempen hinderlijk geluid dat een je nachtrust in de weg staat. Snurkgeluid en omgevingslawaai worden gedempt waardoor de meeste mensen beter in slaap vallen en ongestoord kunnen gedempt waardoor de meeste mensen beter in slaap vallen en ongestoord kunnen slapen. Door de speciale filters ontstaat er geen afgesloten gevoel en het geluid van de wekker, bel, alarm of een huilende baby blijft nog voldoende hoorbaar.

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.