Actavis Lactulose 667mg siroop

Dit middel behoort tot een groep geneesm...

-
+

Op voorraad

395
300ml
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Bestelling gratis afhalen in de winkel
  • Veilig betalen
  • Klantenservice tijdens kantooruren

Dit middel behoort tot een groep geneesmiddelen die laxantia worden genoemd. Dit middel wordt gebruikt voor de behandeling van verstopping (obstipatie).

Gebruik neem dit geneesmiddel altijd precies in zoals beschreven in deze bijsluiter of zoals uw arts of apotheker u dat heeft verteld. Twijfelt u over het juiste gebruik? Neem dan contact op met uw arts of apotheker. Dit middel is uitsluitend voor oraal gebruik (via de mond). Gebruik bij het innemen van dit middel een lepel of maatbeker. Soms is de werking van dit middel pas na 48 uur merkbaar, en daarom is het belangrijk dat u het geneesmiddel regelmatig blijft innemen. In de onderstaande tabel vindt u de aanbevolen, van uw leeftijd afhankelijke aanvangsdosering van Lactulose Actavis.

Indicatie

Langdurige of steeds terugkerende verstopping.

Contra-indicatie

;"Afsluiting van ingewanden veroorzaakt door iets anders dan een normale obstipatie. Bij een zeldzame aandoening die ""galactosemie""wordt genoemd. Korte ontstoken darm ziekte en vocht onevenwichtigheden in het lichaam.

Werkzame stoffen

lactulose 667 mg

Toedieningsvorm

siroop

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Dosering

2.5-15ml, afhankelijk leeftijd

Dosering Maximaal

5-30 ml, afhankelijk leeftijd

Gebruik bij borstvoeding

Ja

Gebruik tijdens de zwangerschap

Ja

Gebruik

innemen met water of vruchtensap, tijdens behandeling veel drinken (1,5-2 liter per dag); werking soms na 48 uur merkbaar belangrijk regelmatig in te nemen

Niet gebruiken

Intolerantie bepaalde suikers. Niet langer dan 14 dagen gebruiken.

Raadpleeg huisarts

Kinderen met verstopping. Als de klachten na 2 weken niet over zijn. Als u enkel dagen na start met het laxeermiddel nog steeds geen ontlasting hebt gehad. Als u regelmatig laxeermiddelen nodig heeft. Als u bloed of slijm in de ontlasting ziet. Als u medicijnen gebruikt die als bijwerking verstopping hebben. Als u ook krampende buikpijn hebt, moet overgeven en een opgeblazen gevoel heeft. Als u afwisselende verstopping en diarree heeft. Als u plotseling opkomende buikpijn heeft.

Anderen kochten ook

Online aanbieder medicijnen

Legaal handelen

Controleer welke medicijnen onze webshop mag verkopen.

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.